Καθημερινοί άντρες μετατρέπουν την μπυροκοιλιά σε τέλειους κοιλιακούς σε μόλις 10 εβδομάδες

Ο καιρός ανοίγει και πολλοί τρέχουν την τελευταία στιγμή στα γυμναστήρια για να πετύχουν την τέλεια εμφάνιση για την παραλία.

Αλλά είναι στην πραγματικότητα τόσο απλό να χάσεις κιλά και να δυναμώσεις το σώμα σου; Ένα ανδρικό περιοδικό πήρε 3 καθημερινούς άντρες με απαιτητικά επαγγέλματα προκαλώντας τους να γυμναστούν και να χάσουν κιλά σε μόλις 10 εβδομάδες – και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.Για να τιμήσει αυτή τη μεταμόρφωση των ανδρικών σωμάτων σε σώματα παραλίας, το Men’s Health προκάλεσε 3 συντάκτες του να μεταμορφώσουν την σιλουέτα τους σε μόλις 10 εβδομάδες.

21140

Οι 3 άντρες ήθελαν η μεταμόρφωση τους να βοηθήσει τους πραγματικούς άντρες να κάψουν λίπος, να χτίσουν μυς και να μεταμορφώσουν το σώμα τους για το καλοκαίρι.

Ο Jack Hart (συντάκτης γυμναστικής), ο Matt Hambly (βοηθός συντάκτη για στιλιστικά θέματα) και o Dean Stattmann (συντάκτης ανάθεσης) ξεκίνησαν 3 διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, το καθένα με διαφορετική στρατηγική σχετικά με την γυμναστική και την διατροφή, για να αποδείξουν ότι όσον αφορά την μεταμόρφωση του αντρικού σώματος, υπάρχουν πραγματικές επιλογές.

Ο 28χρονος Dean από το Λονδίνο παραδέχεται ότι πάντα είχε πρόβλημα με το χτίσιμο των μυών του. Το καθημερινό του πρόγραμμα γυμναστικής περιελάμβανε 3 βαριά σετ άρσης βαρών προκειμένου να μεγαλώσουν οι μύες του.

Επίσης, απέκλεισε από την διατροφή του το κρέας, καταναλώνοντας ψάρια και λαχανικά, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να τρως κρέας για να χτίσεις μυς.

22125

Το βάρος του ήταν 80 κιλά πριν και τώρα είναι 85, ενώ η μυϊκή του μάζα έχει αυξηθεί κατά 2,7 κιλά και τα χέρια και το στήθος του έχουν ανοίξει.

Ο Leo Savage, ο προπονητής του, είπε για την μεταμόρφωση του: «Δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε κάτι ακραίο για να βοηθήσουμε τον Dean να χτίσει μυς σε 10 εβδομάδες. Ακολουθήσαμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής με ασκήσεις αντίστασης για 8 εβδομάδες και μετά προσθέσαμε διαλείμματα υψηλής έντασης στο τέλος των συναντήσεων μας για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Αλλάζοντας το εύρος των επαναλήψεων, προσαρμόζοντας τον ρυθμό και προσθέτοντας συχνά βάρος στην μπάρα, κρατήσαμε το σώμα του Dean σε εγρήγορση και αποφύγαμε το να μείνει στάσιμος.»

Ο 22χρονος Jack από το Λονδίνο ήταν φαν της αεροβικής γυμναστικής και δεν ήθελε να περάσει 10 εβδομάδες σηκώνοντας βάρη. Ήθελε όμως ένα πιο δυνατό και γυμνασμένο σώμα.

Κάνοντας αεροβική γυμναστική κατάφερε να χτίσει μυς και κοιλιακούς, χρησιμοποιώντας ασκήσεις που εκμεταλλεύονται το βάρος του σώματος και μπορεί κανείς να τις κάνει ακόμα και στο πάρκο.

Η διατροφή του περιελάμβανε συνταγές με κρέας και πράσινα λαχανικά, με χαμηλό κόστος και λίγο χρόνο προετοιμασίας, λαμβάνοντας όμως την πρωτεΐνη που ήταν απαραίτητη για να μεταμορφώσει το σώμα του.

23114

Ο Jack έβαλε 3 κιλά, απέκτησε 4 κιλά μυς ενώ το ποσοστό λίπους στο σώμα του έπεσε κατά 3%.

Ο προπονητής του, Bruce Butler, είπε: «Η προπόνηση με αεροβική ταιριάζει απίστευτα με το χτίσιμο των μυών, χάρη στον συνδυασμό ομόκεντρων, έκκεντρων και ισομετρικών συστολών που περιλαμβάνει – στην ουσία μπορείς να φτιάξεις μυς με διάφορους τρόπους.

Για τον Jack, αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους μυς με πίεση για όσο μπορούσε – χέρια, ώμοι και κοιλιακοί κυρίως. Δεν είναι κακός συνδυασμός.»

Το τελευταίο πειραματόζωο ήταν ο 31χρονος Matt από το Λονδίνο, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του σαν τύπο που προτιμά να γυμνάζεται στο δωμάτιο του και πάντα προσπαθεί να γυμναστεί πριν τις διακοπές.

Οι προπονήσεις του έριχναν το βάρος στα πόδια, καίγοντας θερμίδες και δίνοντας του δύναμη για το δεύτερο μισό των 10 εβδομάδων προπόνησης.

Αρχικά, διαπίστωσε ότι η αλλαγή ήταν αργή, αλλά ακολουθώντας το πρόγραμμα επιβραβεύτηκε αργότερα.

24107

Απέκτησε 4 κιλά μυς και είδε το ποσοστό του λίπους στο σώμα του να πέφτει κατά 5%.

Ο προπονητής του, Russ Harris, είπε: «Εξετάζοντας τον Matt, ήταν ξεκάθαρο ότι το μυαλό του ήταν πιο καλά προετοιμασμένο από το σώμα του. Μπορεί να ακούγεται αρνητικό, αλλά ήταν το ιδανικό σημείο εκκίνησης:

Ήμουν έτοιμος να προπονήσω τον Matt και εκείνος ήταν έτοιμος να μάθει.

Το πλάνο περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμοσμένες στις ικανότητες του Matt. Τα βάρη και η ένταση αρχικά ήταν χαμηλά, αλλά το καθημερινό κίνητρο και η διατροφή του πλούσια σε θερμίδες ήταν αρκετά για να πάρει κιλά γρήγορα.»

25104

Credit: dailymail.co.uk
loading…
SHARE
Hide Buttons
Select Language

Υποστήριξε μας !

Εάν σας αρέσει αυτό το Site βοηθήστε μας κάνοντας ένα Like στην σελίδα μας στο Facebook ή εναλλακτικά ένα follow στο Twitter

Read previous post:
10 συμβουλές ζωής από τον Δαλάι Λάμα

Οι 10 κλέφτες της ενέργειάς σου 1. Άφησε τους ανθρώπους που μοιράζονται μονάχα παράπονα, προβλήματα, καταστροφικές ιστορίες, φόβο και κριτική...

Close