Επισκεύαζε το Υπόγειο στο Σπίτι του. Αυτό που Ανακάλυψε όταν έριξε έναν Τοίχο, τον έκανε να Παγώσει!

Υπάρχει μια μεγάλη και αρχαία υπόγεια πόλη κοντά στο χωριό Derinkuyu της Τουρκίας. Ειδικοί υποθέτουν ότι χτίστηκε πριν από 3.000 χρόνια περίπου, παρόλο που δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα πότε ακριβώς χτίστηκε, από ποιον και γιατί.

Η πόλη αυτή ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν ντόπιο το 1963, όταν εκείνος ρίχνοντας έναν τοίχο από το υπόγειό του, βρέθηκε μπροστά σε ένα πέρασμα που οδηγούσε σε έναν υπόγειο λαβύρινθο.Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε διάφορες εικόνες από αυτή την πραγματικά εκπληκτική πόλη! 

399

Φαίνεται να ήταν το σπίτι για περίπου 20,000 κατοίκους.
473

Έχει όλα τα απαραίτητα για τη ζωή: εξαερισμό, σπίτια, στάβλους για ζώα, κουζίνες με φούρνους, τραπεζαρίες, κελάρια για κρασί, αχυρώνες, σχολεία, καταστήματα, εκκλησίες και κοιμητήρια.

565

Υπάρχει ακόμα και οινοποιείο.

663

Οι ερευνητές πιστεύουν πως οι υπόγειοι διάδρομοι συνεχίζουν και πολύ βαθύτερα, ωστόσο, το ακριβές μέγεθός τους παραμένει άγνωστο.

757

Οι τουρίστες μπορούν να κατέβουν μέχρι σε ένα συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

853

Υπάρχουν και κυκλικές πόρτες από πέτρα που εμπόδιζαν τους εισβολείς να εισέλθουν στην πόλη.

950

Και πάλι όμως, εάν έμπαινε ο εχθρός μέσα, δεν θα μπορούσε ποτέ να γυρίσει στην επιφάνεια, χωρίς να ξέρει τα μυστικά περάσματα και το σχέδιο του λαβυρίνθου.

1050

Πιθανότατα, οι τελευταίοι κάτοικοι αυτής της πόλης ήταν οι πρώτοι Χριστιανοί, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτοί που την έχτισαν.

1175

Άνθρωποι διαφόρων πολιτισμών έχουν ζήσει εδώ.

1245

Μετά όμως η πόλη αυτή ξεχάστηκε για πάνω από 1,000 χρόνια.
loading…
SHARE
Hide Buttons
Select Language

Υποστήριξε μας !

Εάν σας αρέσει αυτό το Site βοηθήστε μας κάνοντας ένα Like στην σελίδα μας στο Facebook ή εναλλακτικά ένα follow στο Twitter

Read previous post:
Θα πάθετε ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ τον Φίλη με μαγιό σε παραλία της Καλαμάτας! Η φάλαινα όρκα ωχριά μπροστά του! (ΦΩΤΟ)

Την Καλαμάτα και την πανέμορφη παραλία της προτίμησε ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης για να περάσει το τριήμερο του Αγίου...

Close