Πείτε ΑΝΤΙΟ στην κακή αναπνοή και την πλάκα και σκοτώστε τα βλαβερά βακτήρια στο στόμα σας μόνο με ένα συστατικό

Υπάρχει μια τεχνική, γνωστή ως τεχνική του λαδιού ή “kavala” και “gundusha” όπως μπορεί να την έχετε ακούσει, σύμφωνα με την οποία οι γαργάρες με κάποια έλαια βοηθάνε το στόμα και τα δόντια μας να αποκτήσουν φυσική άμυνα στις επιθέσεις των οξέων και των βακτηρίων.

Σύμφωνα με αυτή την μέθοδο η οποία έχει τις ρίζες της στις πρακτικές της Αγιουβέρδα, πρέπει κάθε πρωί, με άδειο στομάχι, να κάνουμε γαργάρα για 20 λεπτά με κάποιο έλαιο, όπως ελαιόλαδο, έλαιο από καρύδα ή και σησαμέλαιο. Τα δόντια μας γίνονται λευκότερα και τα ούλα πιο δυνατά!

Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά οι μαρτυρίες όσων το έχουν τηρήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μας πείθουν πως είναι κάτι που θα δοκιμάσουμε!(Πατήστε τη Συνέχεια παρακάτω για να δείτε ολόκληρο το άρθρο)Διαβάστε την Συνεχεια.........................................................
loading…
SHARE
Hide Buttons
Select Language

Υποστήριξε μας !

Εάν σας αρέσει αυτό το Site βοηθήστε μας κάνοντας ένα Like στην σελίδα μας στο Facebook ή εναλλακτικά ένα follow στο Twitter

Read previous post:
Τους σκότωσε σπιτικό ποτό – Δεκάδες νεκροί από δηλητηρίαση

Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 150 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω δηλητηρίασης από «σπιτικό» αλκοολούχο ποτό.

Close