Dolls News

Ενημερωση & Ψυχαγωγια

Μια Συγκινητική Ιστορία για το Πως ένας Άντρας Επανενώθηκε με τον Χαμένο Αδερφό του Μετά από Δεκαετίες Απουσίας Μια Συγκινητική Ιστορία για το Πως ένας Άντρας Επανενώθηκε με τον Χαμένο Αδερφό του Μετά από Δεκαετίες Απουσίας
Facebook Twitter Google+ Like 0 Ένας ανώνυμος άντρας χρήστης του Reddit με το ψευδώνυμο “throwaway4620048486” δημοσίευσε μια ιστορία του αδερφού του, που εξαφανίστηκε για... Μια Συγκινητική Ιστορία για το Πως ένας Άντρας Επανενώθηκε με τον Χαμένο Αδερφό του Μετά από Δεκαετίες Απουσίας
Ένας ανώνυμος άντρας χρήστης του Reddit με το ψευδώνυμο “throwaway4620048486” δημοσίευσε μια ιστορία του αδερφού του, που εξαφανίστηκε για πολλά χρόνια.

Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι:

1998
«Ο αδερφός μου εξαφανίστηκε πριν πολλά χρόνια. Και όταν λέω “εξαφανίστηκε,” εννοώ ότι η περίπτωσή του είναι ένα “περίεργο άλυτο μυστήριο.” Είχε γίνει είδηση. Θυμάμαι τους γονείς μου να δίνουν συνέντευξη στο σαλόνι. Νομίζω πως ξέρω τι του συνέβη.

Ήμουν πολύ μικρός όταν εξαφανίστηκε. Μετά βίας τον θυμάμαι, αλλά θυμάμαι ότι τον αγαπούσα πολύ.

Τις μέρες πριν εξαφανιστεί, θυμάμαι που έμενε σπίτι και μου έκανε babysitting. Έμενα στο δωμάτιο μου και έπαιζα βιντεοπαιχνίδια. Ερχόταν ένας τύπος, τον θυμάμαι, σχεδόν στην ηλικία του πατέρα μου. Ο αδερφός μου με έβαζε να πάω στο δωμάτιό μου, όποτε χτυπούσε το κουδούνι.

Αργότερα, όταν έφευγε ο τύπος, ο αδερφός μου μου ζητούσε να μη πω τίποτα σε κανέναν για τον τύπο. Συμφώνησα. Δε με ένοιαζε, και δεν έδωσα σημασία.

Τη μέρα πριν εξαφανιστεί, θυμάμαι τον άντρα να έρχεται σπίτι. Ήμουν στη κουζίνα και θυμάμαι να κοιτάζω και να τον βλέπω να φιλάει τον αδερφό μου. Αγκαλιάστηκαν. Ο μεγαλύτερος άντρας με χαιρέτησε και τον χαιρέτησα και συνέχισα να βλέπω παιδικά.
Αποκοιμήθηκα στον καναπέ και ξύπνησα όταν άκουσα τον αδερφό να ψιθυρίζει στη πόρτα. «Μην ανησυχείς, κοιμάται.»

Ο άντρας απάντησε κάτι που δε θυμάμαι. Ο αδερφός μου απάντησε κάτι με τη φράση «να επισκεφτώ» και τις λέξεις «σχέδιο» και «πόλη». Μετά ξανακοιμήθηκα.

Την επόμενη μέρα που εξαφανίστηκε οι γονείς μου ήταν στη δουλειά. Ο αδερφός μου φερόταν πολύ παράξενα. Θυμάμαι που κοίταζε συνέχεια το ρολόι. Το απόγευμα, θυμάμαι που με πήρε με το αυτοκίνητο και μου είπε ότι χρειάζεται να πάει δίπλα στο γείτονα για να πάρει κάτι. Είπα εντάξει και μου υπενθύμισε να μην ανοίξω σε κανέναν, παρά μόνο στους γονείς.

Μου έδωσε μια αγκαλιά και μου είπε ότι με αγαπάει και έφυγε. Δεν ξαναγύρισε.

Όλα αυτά τα χρόνια-δεκαετίες αργότερα νομίζω πως ήταν ερωτευμένος με αυτόν τον άντρα. Τελευταία δε μπορώ να κοιμηθώ, επειδή το σκέφτομαι συνέχεια. Πιστεύω ότι ο αδερφός μου το έσκασε μαζί με εκείνον τον άντρα. Ή κάτι χειρότερο συνέβη.

Το πρώτο χρόνο στο κολέγιο, συμμετείχα στην ομάδα φουτμπολ και τα πήγαμε εξαιρετικά, μέχρι που προβληθήκαμε στη τηλεόραση. Μερικές μέρες αργότερα δέχτηκα ένα δέμα στο δωμάτιό μου. Νόμιζα ότι είναι από τους γονείς μου, και δε κοίταξα καν τη κάρτα. Τη πέταξα αμέσως και έφαγα όλα τα γλυκά που περιείχε. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και τον ευχαρίστησα για το δώρο, και εκείνος μου είπε ότι δεν έστειλε τίποτα, ούτε η μαμά.

Τότε το συνειδητοποίησα: όλα αυτά τα γλυκά ήταν όσα έτρωγα μικρός. Προσπάθησα να βρω τη κάρτα, αλλά δε τη βρήκα. Μαζί με τον αδερφό μου πηγαίναμε να αγοράσουμε όλα αυτά τα γλυκά που απαγόρευε η μητέρα μας.

Μήνες αργότερα, τα Χριστούγεννα, έλαβα μια ευχητήρια κάρτα χωρίς αποστολέα. Το μόνο πράγμα που έγραφε ήταν ένα χαμόγελο :) Έκτοτε, δεν έχω ξανακούσει κάτι. Κανείς που γνωρίζω δεν έστειλε εκείνη τη κάρτα.

Αναρωτιέμαι κάθε μέρα, αν είναι εκεί έξω. Δεν το έχω ξαναπεί σε κανέναν αυτό. Όταν η αστυνομία με ρώτησε τι συνέβη, είπα απλά ότι πήγε στο γείτονα.

Κατέστρεψε τους γονείς μου. Η μητέρα μου εθίστηκε στα παυσίπονα και ο πατέρας μου έκανε τρεις σχέσεις εκτός γάμου. Κατέστρεψε την οικογένειά μου, και ίσως ο αδερφός μου ξέρει τι έκανε. Ίσως το μετανιώνει και ξέρει ότι δε μπορεί να γυρίσει.

Αλλά αν μπορούσα να τον δω σήμερα, θα του έλεγα ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος σπίτι μου. Σ” αγαπώ τόσο πολύ αδερφέ μου. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε. Σε παρακαλώ γύρνα σπίτι.»

Τρεις μήνες αργότερα, ο άντρας έγραψε:

1999

«Είναι 4 π.μ. και είμαι μεθυσμένος.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν τρελές. Ο αδερφός μου αγνοούνταν για πολύ καιρό. Σκέφτηκα ότι το είχε σκάσει από το σπίτι. Επικοινώνησα με κάποιους ντετέκτιβ που η οικογένειά μου είχε επαφές, από τότε που εξαφανίστηκε ο αδερφός μου. Όταν τους ξεκίνησα να κάνω ερωτήσεις, μου είπαν ότι ο αδερφός μου πλέον δεν ήταν στο μητρώο εξαφανισμένων. Όταν ρώτησα τι σήμαινε αυτό, μου είπαν ότι έγινε κατόπιν αιτήσεως των γονιών.

Ρώτησα τον πατέρα μου γι” αυτό. Ο πατέρας μου με αγνόησε. Η μητέρα μου είπε ότι ο αδερφός μου ζει και είναι καλά, από όσο γνωρίζει. Βρήκαν πριν πολλά χρόνια τον αδερφό μου και ανακάλυψαν ότι ζούσε με έναν άντρα. Είναι γκέι, και αηδίασε τους γονείς μου. Εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους. Του είπαν ότι δε θέλουν καμία επαφή μαζί του και ότι δε τον θυμόμουν και δε θα ήθελα να τον δω.

Έγινα έξω φρενών. Οι γονείς μου δεν αντέδρασαν. Όντως τον μισούσαν επειδή είναι γκέι. Το κρατούσαν μυστικό από μένα όλη μου τη ζωή. Ο αδερφός μου έχασε τη γέννηση του ανηψιού του, έχασε το γάμο μου, τα πάντα, εξαιτίας των γονιών μου. Μου είπαν ψέμματα.

Κατάφερα να βρω ένα τηλέφωνο από τις αστυνομικές αρχές. Ο αδερφός μου το κράτησε σε περίπτωση που κάποιος από την οικογένεια ήθελε να επικοινωνήσει μαζί του. Ακόμα δεν είχα το κουράγιο να του τηλεφωνήσω. Η διεύθυνση που έχω είναι στην άλλη άκρη της χώρας. Αλλά είναι ζωντανός. Ο αδερφός μου είναι ζωντανός. Είμαι μεθυσμένος όσο δε πάει, επειδή δε μπορώ να το επεξεργαστώ αυτό. Δεν έχω μιλήσει στους γονείς μου για εβδομάδες και σκοπεύω να μη τους ξαναμιλήσω. Γι” αυτό που μου έκαναν, και στον αδερφό μου.

Οι γονείς μου με άφησαν να πιστέψω ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός ή ότι τον απήγαγαν για πάντα, όταν στην πραγματικότητα το έσκασε και όταν ήθελε να επιστρέψει τον απέρριψαν. Αυτή τη στιγμή κλαίω. Πως μπόρεσαν να το κάνουν αυτό;»

Αλλά η ιστορία δε τελειώνει εδώ.

11000

Να μια πρόσφατη εξέλιξη που είχε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας:

«Τη μέρα που δημοσίευσα τη τελευταία ανάρτηση, ξύπνησα και τηλεφώνησα στη δουλειά. Είπα στη γυναίκα μου ολόκληρη την ιστορία. Δεν εξεπλάγη πραγματικά, καθώς δε συμπαθεί και πολύ τους γονείς μου. Αλλά μου είπε να πάρω τηλέφωνο στον αδερφό μου. Πήρε το γιο μας για βόλτα, ώστε να μπορέσω ήρεμα να μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο.

Κάλεσα τον αριθμό 7 φορές πριν μπορέσω να πατήσω κλήση. Άρχισε να καλεί και το έκλεισα. Τότε θύμωσα με τον εαυτό μου και ξαναπήρα. Χτύπησε πολλές φορές, ώσπου βγήκε ο αυτόματος τηλεφωνητής. Δεν άφησα κανένα μήνυμα. Πίστεψα ότι όλη η υπόθεση είναι γελοία. Πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα μου να γυρίσει σπίτι και εκείνη αρνήθηκε μέχρι να μιλούσα με τον αδερφό μου.

Μια ώρα αργότερα και μετά από δύο ποτήρια ουίσκι στη 1 το μεσημέρι, ξανακάλεσα. Χτύπησε 3 φορές. Πανικοβλήθηκα και το έκλεισα. Αυτή τη φορά με καλούσε πίσω. Πίστεψα ότι η καρδιά μου θα σταματούσε. Παραλίγο να ξεράσω επί τόπου. Απάντησα στη κλήση.

Το πρώτο πράγμα που άκουσα στην άλλη γραμμή ήταν ένας τύπος να γελάει στο βάθος. Βρισκόταν έξω και φυσούσε. “Ποιος είναι;”

Ήταν η φωνή του. Ήξερα αυτή τη φωνή. Ήταν ο αδερφός μου. Που έλειπε ολόκληρη τη ζωή μου! Κάλυψα το στόμα μου με τα τρεμάμενα χέρια και απλά καθόμουν. Συνέχισε να ρωτάει ποιος είναι. Μου το κλεισε. Τον ξανακάλεσα αμέσως. Απάντησε ξανά.

Το πρώτο πράγμα που του είπα έπειτα από δεκαετίες απουσίας και σκεπτόμενος ότι είναι νεκρός, είναι: “Βρήκα τον αριθμό σου.”

Ρώτησε ποιος είμαι και τι ήθελα. Του είπα, “Εγώ είμαι.” Υπήρξε μια μεγάλη παύση. Νόμιζα ότι έπεσε η γραμμή. Τότε άκουσα να λέει σε κάποιον να κλείσει το ράδιο και να κλείσει το παράθυρο. Ο ήχος του ανέμου σταμάτησε και ρώτησε το όνομά μου. Του το είπα και μου είπε ότι έλεγα ψέμματα. Του είπα ότι βρήκα τον αριθμό του από το μητρώο των αγνοουμένων και τους ντετέκτιβς. Με ρώτησε τι χρώμα ήταν τα κορδόνια του σε ένα πικνικ όταν ήμασταν παιδιά, και θυμάμαι που η μαμά θύμωσε με τα πορτοκαλί κορδόνια με τα μπλε παπούτσια. Ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί ως οικογένεια.

Μπορούσα να διακρίνω ότι έκλαιγε. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι:  “Που βρίσκεσαι;” και του είπα ότι μένω μερικές ώρες μακριά από το σπίτι. Χωρίς δισταγμό, μου είπε, “Έρχομαι.”

Πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο χωρίς αποσκευές, αγόρασε εισιτήριο και πέταξε σε μένα. Μείναμε στο τηλέφωνο όλη την ώρα. Όταν μιλούσε στη πύλη, ήξερα αμέσως ποιος είναι. Είνα μεσήλικας, γκριζομάλλης και μυώδης. Μοιάζει με τον πατέρα μας, μόνο ως καλύτερη έκδοση. Ξέρω ότι αν του το λεγα, θα θύμωνε.

Στη κυριολεξία έσπρωξα μια ηλικιωμένη κυρία και τον αγκάλιασα. Είναι για 5 εκατοστά ψηλότερος από μένα. Μπόρεσε να με σηκώσει. Κλαίγαμε μαζί. Είχα λυγίσει. Πήγαμε σε ένα μπαρ στο αεροδρόμιο. Δε με άφησε στιγμή. Με κρατούσε από το μπράτσο και έλεγε πόσο εξωπραγματικό είναι όλο αυτό. Μου απολογήθηκε. Συνεχώς έκλαιγε, λέγοντάς μου ότι ένιωθε απαίσια. Του είπα να τα ξεχάσει όλα και να μου πει για τη ζωή του.

Είναι παντρεμένος. Ο σύζυγός του είναι γιατρός, ογκολόγος. Έχουν δύο κόρες, 12 και 8 ετών. Εργάζεται ως νομικός σύμβουλος και έχει τη δική του επιχείρηση. Έχει μια εκπληκτική ζωή. Μου είπε ότι πίστευε ότι τον μισούσα και δεν ήθελα καμία σχέση μαζί του. Καθίσαμε στο μπαρ για ώρες, μέχρι που του ζήτησα να έρθει σπίτι και να γνωρίσει τη γυναίκα μου.

Γυρίσαμε σπίτι και η γυναίκα μου ήταν αναστατωμένη. Τον αγκάλιασε και επέμεινε να μείνει μαζί μας. Σε αυτό το σημείο, ο συζυγός του είχε αγχωθεί και συνεχώς τον καλούσε. Δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε μέχρι που του τα εξήγησε όλα.

Ο γιος μου και ο αδερφός μου μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Ειλικρινά, ποτέ δεν ήθελα παιδιά. Ο γιος μου είναι ένα εκπληκτικό ατύχημα, αλλά δε τα πάω καλά με τα παιδιά. Πάντα φοβόμουν ότι θα τους κάνω κακό. Αλλά ο αδερφός μου είναι ειδικός. Τα παιδιά τον λατρεύουν.

Έμεινε μαζί μας για 2 εβδομάδες. Και μέσα σε αυτό το διάστημα τα πάντα άλλαξαν στη ζωή μου. Ο συζυγός του και οι δύο κόρες του ταξίδεψαν και έμειναν μαζί μας. Είναι η οικογένειά μου.

Ο αδερφός μου θέλει να μετακομίσουμε για να είμαστε πιο κοντά. Η γυναίκα μου το θέλει. Εργάζομαι ως καθηγητής πανεπιστημίου και ήδη ξεκίνησα να στέλνω αιτήσεις για κάποια ανοιχτή θέση, και βρήκα μία που προσφέρει και καλύτερες αποδοχές.

Δε σκοπεύω να συγχωρέσω τους γονείς μου, αλλά ο αδερφός μου ακόμα τους αγαπάει. Πήγε σπίτι τους και χτύπησε τη πόρτα. Ο πατέρας μου του έκλεισε τη πόρτα. Η μητέρα μου τον αγκάλιασε και του είπε να προσέχει τον εαυτό του. Δεν έχω λόγο να μείνω κοντά τους.  Θέλω να είμαι με την οικογένειά μου. Θέλω να επανορθώσω για τον χαμένο χρόνο.»

Via
loading…


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
Πόσα; Δείτε πόσο κοστίζει το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου και θα μείνετε! (photos)
LIFESTYLE ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΡ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ
Γυναίκες Δώστε Βάση: Πως Συνδέεται η ΜΥΡΩΔΙΑ της Ευαίσθητης Περιοχής με την ΥΓΕΙΑ σας …
Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
17 συμβουλές από την Coco Chanel για να είστε πάντα κομψή και υπέροχη
EXPERIMENTS EXTREME FIGHTS FUNNY LIFE HACKS PRANKS
Έμεινες από μπαταρία? Δες πως μπορείς να το βάλεις μπροστά μόνο με ένα σκοινί !
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!
Είχαν Άγιο – Θα απορήσετε και εσείς που σε αυτό τροχαίο ατύχημα δεν σκοτώθηκε κανείς! (video)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ
Μέθοδος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Πως να ξεκουραστείτε με μόνο τέσσερις ώρες ύπνο!
Αποτρέψτε Την Απώλεια Όρασης & Τις Ασθένειες Των Ματιών Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα!
Οι 10 Σουπερ Αντιφλεγμονώδεις Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Κάθε Μέρα.
ILLUSTRATION ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΙΝΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΟΡΟΣ
Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!
Εννιά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς για ένα τέλειο όμορφο σπίτι
7 Θαύματα Του Κόσμου Για Τα Οποία Δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ!
ANIMALS STORIES ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣΤΕΙΑ ΓΡΙΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΩΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Τα 4 Είδη Προσωπικότητας: Σε Ποιό Ανήκεις;
«Ο Άντρας Μου Με Βρίζει Και Με Μειώνει»: Πώς Πρέπει Να Αντιμετωπίσεις Τη Λεκτική Κακοποίηση Από Τον Σύζυγο;
ΤΕΣΤ Κηλίδων Μελάνης: Ανακαλύψτε Την Προσωπικότητά Σας Μέσα Από 3 Εικόνες
Share This

Κοινοποίησε το!

Μοιράσου το και δείξε στους φίλους σου τι διάβασες !