Dolls News

Ενημερωση & Ψυχαγωγια

Πώς μοιάζει το εσωτερικό ενός τυπικού σπιτιού στις διάφορες χώρες του κόσμου; Πώς μοιάζει το εσωτερικό ενός τυπικού σπιτιού στις διάφορες χώρες του κόσμου;
Facebook Twitter Google+ Like 1 Συχνά βλέπουμε ξένες ταινίες με απίστευτα όμορφα σπίτια και εξώφυλλα περιοδικών με τέλεια διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους. Αλλά αυτό που... Πώς μοιάζει το εσωτερικό ενός τυπικού σπιτιού στις διάφορες χώρες του κόσμου;
Συχνά βλέπουμε ξένες ταινίες με απίστευτα όμορφα σπίτια και εξώφυλλα περιοδικών με τέλεια διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους. Αλλά αυτό που βλέπουμε στην μεγάλη οθόνη και στις σελίδες των περιοδικών διαφέρει πάρα πολύ με την πραγματική ζωή.

Κάναμε μια μικρή έρευνα για να ανακαλύψουμε πως ζουν οι απλοί άνθρωποι της μεσαίας τάξης σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Ιαπωνία

1

© vimka.ru

Το Τόκιο είναι μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες και ακριβές μητροπόλεις στη γη. Έτσι μόνο οι πλούσιοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά ευρύχωρα διαμερίσματα. Η πλειοψηφία των ανθρώπων ζουν σε τέτοια μικροσκοπικά διαμερίσματα.

2

© vimka.ru

Το μοναδικό δωμάτιο στο διαμέρισμα είναι παντός χρήσης, είναι υπνοδωμάτιο, καθιστικό και τραπεζαρία. Στη γωνία μπορείτε να δείτε το ψυγείο. Αν περάσετε πάνω από το κρεβάτι μπορείτε να βγείτε στο μπαλκόνι. Το δωμάτιο είναι φωτεινό και καλά φωτισμένο για να φαίνεται οπτικά πιο μεγάλο.
3

© vimka.ru

Πίσω από τις κίτρινες πόρτες στο διάδρομο κρύβεται ένα ντουλάπι, μια τουαλέτα και μια μικρή κουζίνα! Η κουζίνα έχει όλα τα απαραίτητα.

Ισπανία

4

© pisocompartido.com

Οι Ισπανοί συνήθως μένουν σε διαμερίσματα. Έτσι είναι ένα τυπικό συγκρότημα πολυκατοικιών στην Ισπανία.

5

© pisocompartido.com

Λευκοί τοίχοι, πέτρινα πτώματα και παντζούρια στα παράθυρα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των ισπανικών διαμερισμάτων Αυτές οι συνθήκες βοηθούν τους Ισπανούς να αντέξουν τα καυτά καλοκαίρια. Αλλά το χειμώνα κάνει πολύ κρύο σε αυτά τα διαμερίσματα και τα περισσότερα διαμερίσματα δεν έχουν θέρμανση και οι κάτοικοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικά καλοριφέρ.

6

© pisocompartido.com

Οι Ισπανοί τρώνε συνήθως στο σαλόνι. Ακόμα και μια μεγάλη κουζίνα για τους Ισπανού είναι ένας χώρος αποκλειστικά για το μαγείρεμα.

Σουηδία

7

Έτσι είναι ένα τυπικό συγκρότημα πολυκατοικιών στη Σουηδία.

8

© livejournal.com

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι η ορθολογική χρήση του υπογείου των πολυκατοικιών: οι ένοικοι κρατούν στα υπόγεια τα ποδήλατά τους, έχουν κοινά πλυντήρια για όλους τους ενοίκους και μερικές κρατούν εκεί όργανα γυμναστικής.

9

© livejournal.com

Επίσης, στο υπόγειο σε κάθε διαμέρισμα αντιστοιχεί ένα τέτοιο δωμάτιο ως χώρος αποθήκευσης. Το μπαλκόνι χρησιμοποιείται ως χώρος χαλάρωσης και όχι ως χώρος αποθήκευσης όπως στις περισσότερες χώρες.

10

© poshouse.ru

Όλοι ξέρουν την σκανδιναβική διακόσμηση. Το σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης χαρακτηρίζεται από λευκούς τοίχους, λευκά έπιπλα, αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και μεγάλα παράθυρα χωρίς παντζούρια.

Μεγάλη Βρετανία

11

© livejournal.com

Κανένας Άγγλος δεν θέλει να ζει σε διαμέρισμα, αν έχει φυσικά την επιλογή. Προτιμούν να ζουν στα προάστια κοντά στην φύση και σε μονοκατοικίες.

12

© airbnb

Η έλλειψη κεντρικής θέρμανσης έχει επηρεάσει σημαντικά την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Σε κάθε σπίτι δε λείπουν οι μοκέτες σε όλα τα δωμάτια, πλεκτά μαξιλάρια, κουβέρτες και φυσικά το τζάκι. Και το πιο ασυνήθιστο για μας είναι οι νιπτήρες με τις δύο βρύσες: από τη μια ρέει κρύο νερό και από την άλλη ζεστό.

13

© airbnb

Το αποτέλεσμα αυτής της αντιπαράθεσης είναι συνήθως ένα ζεστό και άνετο αγγλικό σπίτι.

Νότια Κορέα

14

© livejournal.com

Το 80% των Κορεατών μένουν σε παρόμοιος πολυόροφες πολυκατοικίες με την ονομασία «απάταχ» (από την αγγλική λέξη apartment). Παρατηρήστε πόσο ευδιάκριτα είναι γραμμένος ο αριθμός της κάθε πολυκατοικίας.

15

© livejournal.com

Τα διαμερίσματα δεν έχουν διαδρόμους. Ακόμη και η λέξη «διάδρομος» είναι άγνωστη για τους περισσότερους Κορεάτες. Ο χώρος υποδοχής έχει μέγεθος περίπου ένα μέτρο πλάτος και ένα μέτρο μήκος, έτσι ώστε αμέσως να μπει κάποιος στην κουζίνα ή στο καθιστικό. Στον χώρο υποδοχής που έχει συνήθως πέτρινο πάτωμα πρέπει να βγάλετε τα παπούτσια σας.

16

© livejournal.com

Τα διαμερίσματα στην Κορέα είναι μικρά, αλλά πάντα πολύ φωτεινά χάρη στα μεγάλα παράθυρα.  Αυτό κάνει τα διαμερίσματα να φαίνονται πιο μεγάλα από ότι είναι στην πραγματικότητα Αυτό που μπορεί να σας φανεί ασυνήθιστο είναι η απουσία μπανιέρας και ντουζιέρας, καθώς το νερό ρέει κατευθείαν πάνω στα πλακάκια.

Αυστραλία

17

© livejournal.com

Οι περισσότεροι Αυστραλοί προτιμούν να ζουν σε μονοκατοικίες. Σε διαμερίσματα ζει περίπου το 30% του πληθυσμού, αλλά αυτό το ποσοστό συνεχώς αυξάνεται.

18

© livejournal.com

Η μέση οικογένεια στην Αυστραλία ζει σε μια μονοκατοικία με τρία υπνοδωμάτια και  έκτασης περίπου 80-100 τετραγωνικών μέτρων. Εκτός από τα υπνοδωμάτια υπάρχει σαλόνι, κουζίνα, μερικές φορές δωμάτιο για το πλυντήριο, μπάνιο, δύο τουαλέτες και ένα γκαράζ. Οι πόρτες συνήθως είναι γυάλινες.

Ινδία

19

© homedecordesigns

Αν μια οικογένεια είναι πλούσια, τότε θα ζει σε δικό της σπίτι με πολλά δωμάτια. Τέτοια σπίτια είναι συνήθως διώροφα και έχουν μια μεγάλη εσωτερική αυλή.

20

© homedecordesigns

Το εσωτερικά σε τέτοια σπίτια είναι συνήθως ένας συνδυασμός της σύγχρονης Δύσης με Ανατολίτικες παραδόσεις. Στο καλύτερο δωμάτιο στο σπίτι είναι ένα οικογενειακό είδωλο στο οποίο προσεύχεται όλη η οικογένεια δύο φορές την ημέρα.

Κούβα

21

© livejournal.com

Στις πόλεις της Κούβας υπάρχουν κυρίως μονοκατοικίες και διώροφα σπίτια. Είναι αξιοσημείωτο πως σχεδόν κανένα σπίτι δεν έχει παράθυρα. Αντί για παράθυρα χρησιμοποιούν ξύλινα ή μεταλλικά παντζούρια.

22

© livejournal.com

Στην πρωτεύουσα της Κούβας, στο κέντρο της Αβάνας, τα σπίτια είναι πραγματικά έργα τέχνης, χτισμένα σε αποικιακό στιλ με ψηλά ταβάνια και έπιπλα αντίκες. Αν ποτέ επισκεφθείτε την Κούβα σας προτείνουμε να νοικιάστε ένα τέτοιο σπίτι, θα είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

23

© livejournal.com

ΗΠΑ

24

© realtor.com

Οι ΗΠΑ καταλαμβάνουν μια από τις πρώτες θέσεις ως προς τον αριθμό τετραγωνικών μέτρων ανά άτομο. Έτσι μοιάζει ένα τυπικό αμερικανικό σπίτι. Τα σπίτια πουλιούνται έτοιμα, με μοκέτα σε όλο το σπίτι και όλες τις συσκευές κουζίνας. Μένει μόνο να εγκαταστήσετε τα έπιπλα.

25

© realtor.com

Ένας βασικός κανόνας: όσα είναι τα δωμάτια, τόσα θα είναι και τα μπάνια και πιθανώς και τα βεστιάρια.

26

© realtor.com

Το μυστικό του αμερικανικού στιλ είναι ότι τα σπίτια τους φαίνονται ακριβά, άνετα και απλά ταυτοχρόνως. Ο σχεδιασμός των σπιτιών είναι σχεδόν πάντα ο ίδιος και το κόστος κατασκευής τους είναι αρκετά μικρό.

Via
loading…


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
Πόσα; Δείτε πόσο κοστίζει το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου και θα μείνετε! (photos)
LIFESTYLE ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΡ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ
Γυναίκες Δώστε Βάση: Πως Συνδέεται η ΜΥΡΩΔΙΑ της Ευαίσθητης Περιοχής με την ΥΓΕΙΑ σας …
Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
17 συμβουλές από την Coco Chanel για να είστε πάντα κομψή και υπέροχη
EXPERIMENTS EXTREME FIGHTS FUNNY LIFE HACKS PRANKS
Έμεινες από μπαταρία? Δες πως μπορείς να το βάλεις μπροστά μόνο με ένα σκοινί !
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!
Είχαν Άγιο – Θα απορήσετε και εσείς που σε αυτό τροχαίο ατύχημα δεν σκοτώθηκε κανείς! (video)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ
Μέθοδος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Πως να ξεκουραστείτε με μόνο τέσσερις ώρες ύπνο!
Αποτρέψτε Την Απώλεια Όρασης & Τις Ασθένειες Των Ματιών Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα!
Οι 10 Σουπερ Αντιφλεγμονώδεις Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Κάθε Μέρα.
ILLUSTRATION ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΙΝΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΟΡΟΣ
Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!
Εννιά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς για ένα τέλειο όμορφο σπίτι
7 Θαύματα Του Κόσμου Για Τα Οποία Δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ!
ANIMALS STORIES ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣΤΕΙΑ ΓΡΙΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΩΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Τα 4 Είδη Προσωπικότητας: Σε Ποιό Ανήκεις;
«Ο Άντρας Μου Με Βρίζει Και Με Μειώνει»: Πώς Πρέπει Να Αντιμετωπίσεις Τη Λεκτική Κακοποίηση Από Τον Σύζυγο;
ΤΕΣΤ Κηλίδων Μελάνης: Ανακαλύψτε Την Προσωπικότητά Σας Μέσα Από 3 Εικόνες
Share This

Κοινοποίησε το!

Μοιράσου το και δείξε στους φίλους σου τι διάβασες !