Dolls News

Ενημερωση & Ψυχαγωγια

20 Παμπόνηρα Κολπάκια που αν τα δοκιμάσετε μπορεί να σας Κλείσουν στη Φυλακή. 20 Παμπόνηρα Κολπάκια που αν τα δοκιμάσετε μπορεί να σας Κλείσουν στη Φυλακή.
Facebook Twitter Google+ Like 0 Πως να πάρετε εύκολα άριστα στο σχολείο/σχολή Όταν έχετε μια εργασία, γκουγκλάρετε το πιο σχετικό άρθρο και αντιγράψτε τον... 20 Παμπόνηρα Κολπάκια που αν τα δοκιμάσετε μπορεί να σας Κλείσουν στη Φυλακή.
Πως να πάρετε εύκολα άριστα στο σχολείο/σχολή

Όταν έχετε μια εργασία, γκουγκλάρετε το πιο σχετικό άρθρο και αντιγράψτε τον τίτλο. Πριν όμως τον επικολλήσετε όμως στην εργασία σας, ανοίξτε το Google translate, και μετατρέψτε το κείμενο σε μια ξένη γλώσσα και έπειτα ξανά στα Αγγλικά ή τα Ελληνικά από αυτή τη γλώσσα. Τώρα διορθώστε όλα τα συντακτικά ή γραμματικά λάθη που μπορεί να υπάρχουν. Τώρα θα έχετε στα χέρια σας μια πρωτότυπη εργασία, που εξαπατά το Copyscape και μπορείτε να πάρετε εύκολα Άριστα.
Πως να μιλήσετε σε υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών αντί σε αυτόματο μηχάνημα

Την επόμενη φορά που θα βγει ο αυτόματος τηλεφωνητής και δεν θέλετε να περιμένετε, ξεκινήστε να βρίζετε. Το αυτόματο μηχάνημα σας καταγράφει ως θυμωμένο πελάτη και η εταιρεία πάντα θέλει να εξυπηρετεί τους θυμωμένους πελάτες. Έτσι θα έχετε προτεραιότητα και θα συνδεθείτε άμεσα με έναν υπάλληλο. Μόλις όμως συνδεθείτε με κάποιον υπάλληλο, καλό είναι να σταματήσετε να βρίζετε, καθώς οι κλήσεις καταγράφονται.

Αγοράζοντας τα ίδια προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή

Αυτό το κόλπο έχει αποτέλεσμα μόνο σε διαδικτυακά καταστήματα και θέλει γνώσεις hacking. Κάποιοι βρίσκουν ένα ίδιο προϊόν στο Διαδίκτυο με χαμηλότερη τιμή και το πουλάνε στον εαυτό τους. Χακάρουν την ιστοσελίδα και ανεβάζουν το παρόμοιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Στη συνέχεια, παραγγέλνουν το προϊόν. Μετά την παραγγελία, διαγράφουν τo προϊόν που χάκαραν από την ιστοσελίδα και καταλήγουν με ένα προϊόν σε χαμηλότερη τιμή.

Να γλιτώσετε κλήση για παράνομη στάθμευση
Υπάρχει ένας τρόπος να γλιτώσετε την κλήση: την επόμενη φορά που θα πάρετε μια κλήση, βγάλτε μια φωτογραφία από ένα άλλο όχημα με κλήση. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φωτογραφία ως ψεύτικο αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο, και να γλιτώσετε το πρόστιμο. Αυτή η μέθοδος είναι παράνομη, γι” αυτό μη το επιχειρήσετε, αν δεν είστε σίγουροι ότι δε θα σας πιάσουν.

Δωρεάν βιογραφικό σημείωμα που ξεχωρίζει

Όταν ψάχνουμε για δουλειά, χρειαζόμαστε ένα άριστο βιογραφικό σημείωμα, όμως είναι δύσκολο να το συντάξετε μόνοι σας. Αν αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, θα σας κοστίσει πολλά χρήματα. Υπάρχει τρόπος για να το κάνετε εύκολα: πηγαίνετε σε μια ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας και αντί να κάνετε αίτηση για εργασία, δημιουργήστε μια αγγελία ως εργοδότης στον τομέα σας. Έτσι θα δεχτείτε πολλές αιτήσεις από άτομα που αναζητούν εργασία. Επιλέξτε τα καλύτερα βιογραφικά, συνδυάστε τα σε ένα και στείλτε το νέο σας βιογραφικό στην επιθυμητή σας εργασία.

Βρείτε δωρεάν χρήματα

Τα καταστήματα μεταχειρισμένων ρούχων έχουν πολλές φορές ρούχα που δεν έχουν ελεγχθεί οι τσέπες τους. Έτσι λοιπόν κάντε μια μικρή έρευνα αγοράς και ψάξτε τις τσέπες τους. Προσοχή όμως μη πάρετε τα χρήματα αμέσως, αλλά πάρτε τα ενώ κάνετε τα δοκιμάζετε στο δοκιμαστήριο.

Βιολογικά φρούτα και λαχανικά στην τιμή των συμβατικών

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πάτε σε ένα κατάστημα με βιολογικά και συμβατικά φρούτα και λαχανικά. Διαλέξτε τα καλύτερα βιολογικά φρούτα και ενώ τα ζυγίζετε, πατήστε το αντίστοιχο κουμπί για μη βιολογικά φρούτα και πληρώστε ανενόχλητα.

Ξεγελάστε ένα αυτόματο μηχάνημα και πάρτε δύο σνάκ στην τιμή του ενός

Ρίξτε τα χρήματα στο αυτόματο μηχάνημα και επιλέξτε το προϊόν που θέλετε. Πριν πέσει το προϊόν, πιέστε το χέρι σας ενάντια στην πόρτα, για να μην ανοίξει. Μπερδεύει το μηχάνημα και καταλήγετε να πάρετε δύο προϊόντα του ίδιου σνακ, ενώ πληρώνετε μόνο το ένα.

Πάρτε δωρεάν e-book

 

Αγοράστε ένα e-book και κάντε ένα αντίγραφο. Τώρα επιστρέψτε το πρωτότυπο και πάρετε επιστροφή χρημάτων και θα έχετε στην κατοχή σας το αντίγραφο.

Πάρτε δωρεάν καφέ σε Starbucks, υποκρινόμενοι ότι σας πήραν την παραγγελία

Πηγαίνετε σε Starbucks και πάρτε σειρά στον πάγκο. Αν ακούσετε τον barista να φωνάζει ένα όνομα και δείτε κάποιον να παίρνει την παραγγελία, περιμένετε μέχρι ο πελάτης να πάρει την παραγγελία και να φύγει από το κατάστημα. Έπειτα πηγαίνετε στον υπάλληλο και υποστηρίξτε ότι ήταν η παραγγελία σας. Αν ο barista μπερδευτεί, μπορεί να σας δώσει έναν δωρεά καφέ.

Φάτε δωρεάν σε μπουφέ ξενοδοχείου

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στην αίθουσα και να υποκριθείτε ότι είστε πελάτης του ξενοδοχείου. Είναι εύκολο να τη γλιτώσετε, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να παρατηρήσει ότι δεν μένετε στο ξενοδοχείο και να σας διώξουν.

Να φάτε με έκπτωση σε fast food εστιατόριο

Αν έχετε χρεωστική κάρτα που δεν έχει αρκετά χρήματα, σε κάποια fast food εστιατόρια, μπορεί να μη πάρουν τα υπόλοιπα χρήματα, επειδή η ταχύτητα είναι η προτεραιότητά τους. Αν και δεν είναι παράνομο να σας κάνουν έκπτωση, μπορεί να επιλέξουν να μη σας δώσουν το γεύμα σας.

Αγοράστε ρούχα, φορέστε τα για μια εκδήλωση, επιστρέψτε τα την επόμενη μέρα

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, όμως θα πρέπει να βρείτε ένα κατάστημα που δέχεται επιστροφή χρημάτων.

Χρησιμοποιήστε το φοιτητικό πάσο για φοιτητική έκπτωση μετά την αποφοίτησή σας

Είναι κάτι απλό και σπάνια θα σας υποψιαστεί κάποιος, εκτός και αν το κατάστημα έχει επίγνωση ότι προσπαθείτε να πάρετε έκπτωση κατά αυτόν τον τρόπο.

Χρησιμοποιήστε κέρματα μικρότερης αξίας σε αυτόματα πλυντήρια

Θα γλιτώσετε μερικά παραπάνω ευρώ για να πιείτε έναν καφέ.

Κλέψτε συνδρομητικά περιοδικά από αίθουσες αναμονής

Σε μια αίθουσα αναμονής, σημειώστε τις λεπτομέρειες συνδρομής των περιοδικών, που θα βρείτε να αναγράφονται μπροστά ή πίσω. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες για να τις δείτε στο διαδίκτυο.

Αγοράστε ένα εισιτήριο κινηματογράφου και δείτε την ταινία πολλές φορές

Αγοράστε ένα εισιτήριο και μπορείτε να μπείτε με το ίδιο εισιτήριο και σε άλλες αίθουσες προβολής. Ωστόσο βεβαιωθείτε να μην μπείτε σε ταινίες με πολύ κόσμο ώστε να καθίσετε σε κάθισμα κάποιου άλλου.

Credit: Tapoos
Πηγή
loading…


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
Πόσα; Δείτε πόσο κοστίζει το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου και θα μείνετε! (photos)
LIFESTYLE ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΡ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ
Γυναίκες Δώστε Βάση: Πως Συνδέεται η ΜΥΡΩΔΙΑ της Ευαίσθητης Περιοχής με την ΥΓΕΙΑ σας …
Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
17 συμβουλές από την Coco Chanel για να είστε πάντα κομψή και υπέροχη
EXPERIMENTS EXTREME FIGHTS FUNNY LIFE HACKS PRANKS
Έμεινες από μπαταρία? Δες πως μπορείς να το βάλεις μπροστά μόνο με ένα σκοινί !
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!
Είχαν Άγιο – Θα απορήσετε και εσείς που σε αυτό τροχαίο ατύχημα δεν σκοτώθηκε κανείς! (video)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ
Μέθοδος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Πως να ξεκουραστείτε με μόνο τέσσερις ώρες ύπνο!
Αποτρέψτε Την Απώλεια Όρασης & Τις Ασθένειες Των Ματιών Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα!
Οι 10 Σουπερ Αντιφλεγμονώδεις Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Κάθε Μέρα.
ILLUSTRATION ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΙΝΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΟΡΟΣ
Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!
Εννιά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς για ένα τέλειο όμορφο σπίτι
7 Θαύματα Του Κόσμου Για Τα Οποία Δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ!
ANIMALS STORIES ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣΤΕΙΑ ΓΡΙΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΩΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Τα 4 Είδη Προσωπικότητας: Σε Ποιό Ανήκεις;
«Ο Άντρας Μου Με Βρίζει Και Με Μειώνει»: Πώς Πρέπει Να Αντιμετωπίσεις Τη Λεκτική Κακοποίηση Από Τον Σύζυγο;
ΤΕΣΤ Κηλίδων Μελάνης: Ανακαλύψτε Την Προσωπικότητά Σας Μέσα Από 3 Εικόνες
Share This

Κοινοποίησε το!

Μοιράσου το και δείξε στους φίλους σου τι διάβασες !