Dolls News

Ενημερωση & Ψυχαγωγια

5 πράγματα που η ψυχή σου θα ήθελε να ξέρεις 5 πράγματα που η ψυχή σου θα ήθελε να ξέρεις
Facebook Twitter Google+ Like 0 Όταν μιλάμε για την ζωή που ζούμε, ξοδεύουμε σχεδόν το 100% του χρόνου μας ζώντας ως AVATAR. Έχουμε έναν... 5 πράγματα που η ψυχή σου θα ήθελε να ξέρεις
Όταν μιλάμε για την ζωή που ζούμε, ξοδεύουμε σχεδόν το 100% του χρόνου μας ζώντας ως AVATAR.

Έχουμε έναν εγωισμό, μία προσωπικότητα, μία ιστορία, προτιμήσεις, αντιπάθειες, πεποιθήσεις, απόψεις, πολιτισμικές οπτικές γωνίες και εμπειρίες. Αυτά τα συστατικά συνθέτουν το «άτομό» μας και την επίγεια ιδιότητα του εαυτού μας. Αλλά κάτω από όλα αυτά τα ανθρώπινα συστατικά βρίσκεται ΕΝΑ το οποίο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των υπολοίπων.

Χωρίς αυτό το συστατικό, το ΑVATAR δεν θα υπήρχε. Το συστατικό αυτό είναι η ΨΥΧΗ.
Η ψυχή είναι άφθαρτη, αέναη και απείρως σοφή. Η «διαίσθησή» μας είναι στην πραγματικότητα η ίδια μας η ψυχή που ψιθυρίζει στο αυτί του ατόμου μας. Η ψυχή σου δεν διαχωρίζεται από σένα, αλλά θα νιώθει αποκομμένη εάν εσύ ζεις τη ζωή σου λειτουργώντας μόνο σε προσωπικό ή εγωιστικό επίπεδο συνείδησης. Από τη στιγμή που η ψυχή είναι η πηγή της σοφίας της καθοδήγησης, θα προσπαθεί πάντοτε να επικοινωνήσει μαζί μας, ιδιαίτερα σε περιόδους που υποφέρουμε πολύ.

Αυτά είναι πέντε ενθαρρυντικά πράγματα που η ψυχή σου θέλει να ξέρεις :

Είσαι φτιαγμένος για να νιώθεις σε βάθος

Είσαι φτιαγμένος για να νιώθεις ΑΛΗΘΙΝΑ. Μη συγκρατείς τα δάκρυά σου και μη νομίζεις ότι θεωρείται αδυναμία, μαλθακότητα ή υπερευαισθησία να εκφράζεις τον εαυτό σου. Είναι υγιές να νιώθεις σε βάθος και να επιτρέπεις στον εαυτό σου να βιώνει τον πλούτο των ανθρωπίνων συναισθημάτων. Νιώσε την αγάπη. Νιώσε τη θλίψη. Μη περπατάς ανάμεσα στα δυο καθώς ονειροπολείς, άδραξε την ευκαιρία να «τιμωρήσεις» με αυτό τον τρόπο τον εαυτό σου εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Νιώσε την αγάπη, νιώσε τη θλίψη, γι’ αυτά είναι η ζωή.

Βρίσκεσαι εδώ για να ζήσεις τη ζωή
Βρίσκεσαι εδώ για να ζήσεις τη ζωή στο φουλ! Τα πάνω και τα κάτω. Εάν όλα είχαν ειπωθεί και είχαν γίνει, δεν θα σ’ ενδιέφερε ο τραπεζικός λογαριασμός σου, τα υλικά αγαθά σου ή το άδειο σπίτι που αφήνεις πίσω. Το μόνο που θα σ’ ενδιέφερε θα ήταν εάν είχες το χρόνο να εκτιμήσεις το θαύμα της ζωής. ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! Κανείς δε γνωρίζει γιατί το σύμπαν υπάρχει, πως ήρθε εκεί ή γιατί υπάρχει η συνείδηση, αλλά εσύ είσαι ΕΔΩ ως προϊόν αυτού του τεράστιου μυστηρίου. Διασκέδασε! Ζήσε τη ζωή! Είναι τόσο σύντομο το ταξίδι για να μην εκτιμήσεις τις εμπειρίες, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις αναμνήσεις που έχεις εδώ.

Είσαι θεϊκός και πνευματικός

Δεν είσαι το σώμα που ζεις μέσα σε αυτό. Είσαι τελικά αυτός που έχει επίγνωση του σώματος και του νου. Είσαι τελικά ο καμβάς που απεικονίζει το «εγώ», και όταν πεθάνεις, χάνεις το δέρμα του «εαυτού» σου. Είσαι αέναος, άφθαρτος, άνευ υλικής υπόστασης και άνευ χωροταξικής τοποθέτησης. Είσαι πνευματικό ον που προσποιείσαι το ανθρώπινο για λίγο καιρό. Όποιος σου είπε ότι είσαι ανθρώπινο ον σου είπε ψέματα. Ζεις σε ανθρώπινο σώμα, αλλά δεν είσαι άνθρωπος. Μη το ξεχνάς ποτέ αυτό. Εάν επιτρέψεις στον εαυτό σου να συνδεθεί με τη δική σου θεότητα, θα αποφύγεις αρκετή από την ταλαιπωρία που υφίστασαι.

Ο θάνατος είναι μια ψευδαίσθηση

Δεν πεθαίνεις ποτέ! Πως γίνεται να πεθάνεις όταν δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο θάνατος ; Υπάρχει μονάχα η μετάβαση μεταξύ των διαστάσεων. ΕΣΥ, όπως ένα εξατομικευμένο απόκομμα συνείδησης, δεν ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΠΟΤΕ. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ να φοβάσαι επειδή δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ να χάσεις. Όταν το σώμα σου πεθάνει, θα γίνεις περισσότερα από ότι είσαι, όχι λιγότερα.

Σ’ αγαπούν

Σ’ αγαπάει τελικά το σύμπαν και ότι βρίσκεται εκεί πέρα. Ίσως να μη μπορείς να το νιώσεις τώρα, αλλά στην αντίπερα όχθη της φυσικής πραγματικότητας βρίσκεται μια πληθώρα πνευματικών οικογενειακών μελών και φίλων που περιμένουν να σε χαιρετήσουν. Έχεις Οδηγούς και Αγγέλους που είναι οι φροντιστές σου γι’ αυτή τη ζωή και την επόμενη. Ο δημιουργός σ’ αγαπάει περισσότερο απ’ όσο θα μπορούσες να γνωρίζεις, γι’ αυτό, ο Δημιουργός είναι τελικά Αυτός που βιώνει τον εαυτό ΤΟΥ ως άτομο μέσα από σένα. Δεν σ’ αγαπούν απλά, είσαι η ίδια η ΑΓΑΠΗ

Κάποιες φορές νιώθουμε αποδυναμωμένοι, απελπισμένοι, άσκοποι ή ασήμαντοι επειδή έχουμε ξεχάσει τι και ποιοι είμαστε στ’ αλήθεια. Είμαστε απλώς διερχόμενοι επισκέπτες. Αν θέλεις να μάθεις μέσα από εμπειρίες τι θέλει η ψυχή σου να ξέρεις, άκουσε την διαίσθησή σου. Είναι κυριολεκτικά το σύστημα πλοήγησης που έχει εγκαταστήσει η ψυχή σου στο avatar σου.

Κάνε διαλογισμό, μείνε ακίνητος και επανασυνδέσου με εκείνο το κομμάτι του εαυτού σου που είναι ήδη όλα εκείνα που ευχόσουν να είσαι.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading…


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
Πόσα; Δείτε πόσο κοστίζει το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου και θα μείνετε! (photos)
LIFESTYLE ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΡ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ
Γυναίκες Δώστε Βάση: Πως Συνδέεται η ΜΥΡΩΔΙΑ της Ευαίσθητης Περιοχής με την ΥΓΕΙΑ σας …
Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
17 συμβουλές από την Coco Chanel για να είστε πάντα κομψή και υπέροχη
EXPERIMENTS EXTREME FIGHTS FUNNY LIFE HACKS PRANKS
Έμεινες από μπαταρία? Δες πως μπορείς να το βάλεις μπροστά μόνο με ένα σκοινί !
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!
Είχαν Άγιο – Θα απορήσετε και εσείς που σε αυτό τροχαίο ατύχημα δεν σκοτώθηκε κανείς! (video)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ
Μέθοδος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Πως να ξεκουραστείτε με μόνο τέσσερις ώρες ύπνο!
Αποτρέψτε Την Απώλεια Όρασης & Τις Ασθένειες Των Ματιών Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα!
Οι 10 Σουπερ Αντιφλεγμονώδεις Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Κάθε Μέρα.
ILLUSTRATION ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΙΝΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΟΡΟΣ
Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!
Εννιά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς για ένα τέλειο όμορφο σπίτι
7 Θαύματα Του Κόσμου Για Τα Οποία Δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ!
ANIMALS STORIES ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣΤΕΙΑ ΓΡΙΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΩΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Τα 4 Είδη Προσωπικότητας: Σε Ποιό Ανήκεις;
«Ο Άντρας Μου Με Βρίζει Και Με Μειώνει»: Πώς Πρέπει Να Αντιμετωπίσεις Τη Λεκτική Κακοποίηση Από Τον Σύζυγο;
ΤΕΣΤ Κηλίδων Μελάνης: Ανακαλύψτε Την Προσωπικότητά Σας Μέσα Από 3 Εικόνες
Share This

Κοινοποίησε το!

Μοιράσου το και δείξε στους φίλους σου τι διάβασες !