Dolls News

Ενημερωση & Ψυχαγωγια

9 Απαράβατοι Νόμοι των Ευτυχισμένων Σχέσεων. Ο 3ος είναι Χρυσός! 9 Απαράβατοι Νόμοι των Ευτυχισμένων Σχέσεων. Ο 3ος είναι Χρυσός!
Facebook Twitter Google+ Like 0 Ο νόμος της ομοιότητας Πάντα προσελκύουμε ένα τέτοιο πρόσωπο στη ζωή μας που στην πραγματικότητα μοιάζει με μας. Αν... 9 Απαράβατοι Νόμοι των Ευτυχισμένων Σχέσεων. Ο 3ος είναι Χρυσός!
Ο νόμος της ομοιότητας

Πάντα προσελκύουμε ένα τέτοιο πρόσωπο στη ζωή μας που στην πραγματικότητα μοιάζει με μας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το περιβάλλον σας, κοιτάξτε μέσα στην ψυχή σας.

Αν νομίζετε ότι είστε τυχεροί άνθρωποι, αυτό συμβαίνει επειδή το πιστεύετε. Έτσι, αν θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας ένα άτομο αντάξιό σας, γίνετε εσείς το άτομο που θα θέλατε να προσελκύσετε. Ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος
Ό,τι δίνουμε, παίρνουμε πίσω. Αντιμετωπίστε τον σύντροφό σας, όπως εσείς θα θέλατε να σας αντιμετωπίζει.

Ο νόμος της αγάπης

Όλοι χρειαζόμαστε πραγματικά την αγάπη. Η αγάπη είναι η αποδοχή, η ειλικρίνεια, η τρυφερότητα, η φροντίδα, η προθυμία να δώσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη, την αξιοπιστία, την ανιδιοτέλεια, τη γενναιοδωρία. Και όσο περισσότερο προβάλλουμε αυτές τις ιδιότητες, τόσο περισσότερο τις λαμβάνουμε πίσω σε αντάλλαγμα. Συμπτώματα όπως ο φόβος, η ζήλια, η εξάρτηση, ο χειρισμός, ο έλεγχος, οι κατηγορίες, δεν έχουν να κάνουν τίποτα με την αγάπη.

Ο νόμος των λέξεων

Όλες οι λέξεις έχουν δύναμη. Τα λόγια μπορούν να θεραπεύσουν, και μπορούν να σκοτώσουν. Να είστε προσεκτικοί τι λέτε. Τα επίθετα, οι ύβρεις, και οι κατηγορίες προκαλούν πληγές στη ψυχή μας και είναι δύσκολο να επουλωθούν. Έχουν μη αναστρέψιμη ενέργεια. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη των λέξεων μόνο για καλά λόγια, φιλοφρονήσεις, έγκριση και υποστήριξη.

Ο νόμος της εμπιστοσύνης

Η εμπιστοσύνη είναι στοιχείο ζωτικής σημασίας. Χωρίς αυτή, το άτομο γίνεται καχύποπτο, ανήσυχο και γεμάτο φόβο. Το άλλο άτομο αισθάνεται παγιδευμένο σε μια συναισθηματική φυλακή, και νιώθει ότι δε του επιτρέπεται να αναπνέει ελεύθερα. Η ζήλια είναι ο φόβος της μοναξιάς, της χαμηλής αυτοεκτίμησης και της απέχθειας για τον ίδιο τον εαυτό μας. Η εμπιστοσύνη αποτελεί βασικό στοιχείο της αληθινής αγάπης.

Ο νόμος της ειλικρίνεια

Να είστε ειλικρινείς. Η αγάπη ποτέ δεν είναι σταθερή, μοιάζει με ένα φυτό που είτε αναπτύσσεται και ανθίζει είτε μαραίνεται και πεθαίνει. Όλα εξαρτώνται από το τι θα κάνουμε με αυτό. Η ειλικρινής επικοινωνία μοιάζει με το νερό, χωρίς το νερό τα φυτά δεν μπορούν να επιβιώσουν. Μιλήστε μεταξύ σας για τις επιθυμίες σας, τις στάσεις και τα συναισθήματά σας. Πείτε στον σύντροφό σας ότι τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε. Ποτέ δεν πρέπει να φοβόμαστε να πούμε «Σ “αγαπώ». Η ειλικρίνεια είναι σαν τον ήλιο για τα φυτά, θα δώσει νέα πνοή στην σχέση σας.
Ο νόμος της πράξης

Αγάπη σημαίνει να δώσετε ένα μέρος του εαυτού σας, χωρίς αντάλλαγμα. Αν θέλετε την αγάπη, το μόνο που χρειάζεται για να τη προσφέρετε. Και όσο περισσότερη δίνετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να πάρετε πίσω. Η αγάπη είναι σαν το μπούμερανγκ, γυρίζει πάντα πίσω. Ίσως όχι πάντα από το πρόσωπο από στο οποίο τη δώσατε, αλλά εξακολουθεί να επιστρέφει πίσω σε σας. Και θα επιστρέψει στο εκατονταπλάσιο.

Ο νόμος του αγγίγματος

Το άγγιγμα είναι μία από τις πιο ισχυρές εκφράσεις της αγάπης, ενισχύει τη σχέση. Το άγγιγμα του προσώπου σημαίνει ότι θέλετε να αγγίξετε την ψυχή του συντρόφου. Ίσως γι “αυτό, όταν κάποιος μας πληγώνει, λέμε: «Μην μ” αγγίζεις!» Πιο συχνά αγκαλιάστε το αγαπημένο σας πρόσωπο και κρατηθείτε από τα χέρια.

Όταν αγγίζουμε κάποιον μειώνονται τα επίπεδα των ορμονών του στρες, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και η συναισθηματική κατάσταση.

Ο νόμος της ελευθερίας

Αν αγαπάτε κάποιον, θα πρέπει να του χαρίσετε την ελευθερία του. Την ελευθερία να πάρει τις δικές τους αποφάσεις, την ελευθερία να ζήσει με τον τρόπο που θέλει, και όχι όπως θέλουμε εμείς. Ο καθένας μας χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ελεύθεροι στη σχέση, γιατί αλλιώς θα αισθάνονται παγιδευμένοι. Αν αγαπάτε πραγματικά κάποιον, θα πρέπει να σεβαστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Μια σοφή παροιμίας λέει: «Όσο περισσότερη ελευθερία δίνουμε σε κάποιον, τόσο πιο κοντά έρχεται σε μας.»

Credit: Adme

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!
loading…


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
Πόσα; Δείτε πόσο κοστίζει το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου και θα μείνετε! (photos)
LIFESTYLE ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΡ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ
Γυναίκες Δώστε Βάση: Πως Συνδέεται η ΜΥΡΩΔΙΑ της Ευαίσθητης Περιοχής με την ΥΓΕΙΑ σας …
Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
17 συμβουλές από την Coco Chanel για να είστε πάντα κομψή και υπέροχη
EXPERIMENTS EXTREME FIGHTS FUNNY LIFE HACKS PRANKS
Έμεινες από μπαταρία? Δες πως μπορείς να το βάλεις μπροστά μόνο με ένα σκοινί !
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!
Είχαν Άγιο – Θα απορήσετε και εσείς που σε αυτό τροχαίο ατύχημα δεν σκοτώθηκε κανείς! (video)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ
Μέθοδος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Πως να ξεκουραστείτε με μόνο τέσσερις ώρες ύπνο!
Αποτρέψτε Την Απώλεια Όρασης & Τις Ασθένειες Των Ματιών Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα!
Οι 10 Σουπερ Αντιφλεγμονώδεις Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Κάθε Μέρα.
ILLUSTRATION ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΙΝΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΟΡΟΣ
Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!
Εννιά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς για ένα τέλειο όμορφο σπίτι
7 Θαύματα Του Κόσμου Για Τα Οποία Δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ!
ANIMALS STORIES ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣΤΕΙΑ ΓΡΙΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΩΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Τα 4 Είδη Προσωπικότητας: Σε Ποιό Ανήκεις;
«Ο Άντρας Μου Με Βρίζει Και Με Μειώνει»: Πώς Πρέπει Να Αντιμετωπίσεις Τη Λεκτική Κακοποίηση Από Τον Σύζυγο;
ΤΕΣΤ Κηλίδων Μελάνης: Ανακαλύψτε Την Προσωπικότητά Σας Μέσα Από 3 Εικόνες
Share This

Κοινοποίησε το!

Μοιράσου το και δείξε στους φίλους σου τι διάβασες !