Dolls News

Ενημερωση & Ψυχαγωγια

9 Μυστικά & Κόλπα για ένα Πεντακάθαρο Σπίτι, ακόμα και στα ΠΙΟ δύσκολα Σημεία. Το 8ο Σώσει ΟΛΕΣ τις Νοικοκυρές! 9 Μυστικά & Κόλπα για ένα Πεντακάθαρο Σπίτι, ακόμα και στα ΠΙΟ δύσκολα Σημεία. Το 8ο Σώσει ΟΛΕΣ τις Νοικοκυρές!
Facebook Twitter Google+ Like 0 H καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και συχνά για να καθαρίσετε το σπίτι απαιτεί να περάσετε μια ολόκληρη μέρα... 9 Μυστικά & Κόλπα για ένα Πεντακάθαρο Σπίτι, ακόμα και στα ΠΙΟ δύσκολα Σημεία. Το 8ο Σώσει ΟΛΕΣ τις Νοικοκυρές!
H καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και συχνά για να καθαρίσετε το σπίτι απαιτεί να περάσετε μια ολόκληρη μέρα και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια.

Συγκεντρώσαμε για σας μερικές συμβουλές για την καθαριότητα του σπιτιού που θα σας γλιτώσουν αρκετό χρόνο.
Κόλπα με πλυντήριο ρούχων

1. Για να καθαρίσετε το πλυντήριο, δεν χρειάζεστε ακριβά καθαριστικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κοινό ξύδι οικιακής χρήσης. Ρίξτε το σε ένα στη θήκη απορρυπαντικού και θέστε σε λειτουργία το πλυντηρίου. Μετά το τέλος του κύκλου πλύσης, το εσωτερικό του πλυντηρίου θα λάμπει.

2. Ένα κόλπο που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι η δράση του απορρυπαντικού μπορεί επίσης να ενισχυθεί με τη βοήθεια του ξιδιού. Αν το προσθέσετε στο απορρυπαντικό (σε αναλογία 1 μέρος ξίδι προς 3 μέρη σκόνη πλυντηρίου), θα ενισχύσει το αποτέλεσμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές σε πλύσιμο με χρωματιστά ρούχα.

3. Κάποια ρούχα μαζεύουν πολλές τρίχες από κατοικίδια. Πλύνετε τα ρούχα με λευκό ξύδι και τα ρούχα σας δεν θα κολλάνε πλέον τρίχες.

Καθαρίστε τα πλαίσια των κουφωμάτων
Για τον καθαρισμό του πλαισίου των κουφωμάτων απαιτείται αρκετός χρόνος και κόπος. Αλλά σας προτείνουμε έναν τρόπο για να το κάνει σχεδόν αβίαστα.

Ψεκάστε μαγειρική σόδα σε περιοχές που δεν φτάνετε (ιδιαίτερα στις γωνίες). Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο ξίδι, το οποίο θα αρχίσει να αφρίζει. Αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά. Το ξίδι και και η μαγειρική σόδα θα καταπολεμήσουν τους επίμονους λεκέδες και τη σκουριά. Στη συνέχεια, απλά σκουπίστε με ένα πανάκι.

Για απόλυτα καθαρό μπάνιο

Πώς να καθαρίσετε ολόκληρο το μπάνιο, χωρίς κόπο; Πολύ εύκολα! Ζεσταίνετε λίγο ξίδι στο φούρνο μικροκυμάτων (θα πρέπει να είναι ζεστό αλλά όχι να ζεματάει). Ανακατέψτε το ξίδι και με λίγο υγρό πιάτων σε ένα μπουκάλι σπρέι (σε αναλογία 1 προς 1), αλλά δε χρειάζεται να ανακινήσετε το μπουκάλι δυνατά. Ψεκάστε το μείγμα στα πλακάκια του μπάνιου σας και να αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, απλά σκουπίστε με ένα σφουγγάρι. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο σε σύγκριση με τα ακριβά χημικά καθαριστικά.

Παιχνίδια

Κάθε γονιός μπορεί να ταυτιστεί με αυτό το σκηνικό: παιδικά παιχνίδια διάσπαρτα σε όλο το σπίτι. Τα πεταμένα παιχνίδια λερώνονται και χρειάζονται να πλένονται περιστασιακά. Αλλά για να μην ξοδέψετε πολύ χρόνο σε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο ρούχων. Απλά βάλτε τα παιχνίδια σε μια τσάντα με λεπτό πλέγμα και βάλτε τα για πλύση στο πλυντήριο ρούχων.

Σβήστε ανεξίτηλα σημάδια

Αν τα παιδιά σας ζωγράφισαν σto πάτωμα ή στον τοίχο με ανεξίτηλους μαρκαδόρους, μην απελπίζεστε! Για να το καθαρίσετε σας προτείνουμε τρεις λύσεις:

1. Για να απαλλαγείτε από ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο πάτωμα ή σε ένα τραπέζι, πάρτε μια ποσότητα από μια απλή οδοντόκρεμα, εφαρμόστε σε υγρό πανί (κατά προτίμηση με μικροϊνες) και τρίψτε το μελάνι.

2. Ένας άλλος τρόπος για να αφαιρέσετε το λεκέ εύκολα είναι να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σπρέι αεροζόλ (λακ, αποσμητικό). Ψεκάστε το «αριστούργημα», και στη συνέχεια απλά ξεπλύνετε με νερό.

3. Μια εναλλακτική λύση για να αφαιρέσετε τις ζωγραφιές στους τοίχους είναι να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα σε νωπό σφουγγάρι. Πασπαλίστε μαγειρική σόδα σε ένα σφουγγάρι, τρίψτε και ξεπλύνετε με νερό.

Αφαιρέστε λεκέδες από βερνίκι νυχιών

Αν κατά λάθος έπεσε και έσπασε ένα μπουκάλι βερνίκι, να πως μπορείτε να το καθαρίσετε:

1. Αν το βερνίκι που έπεσε δεν έχει στεγνώσει, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό, αν ρίξετε από πάνω ασετόν και το αφήσετε για ένα λεπτό. Στη συνέχεια, σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα και αφαιρέστε τα υπολείμματα με μια  γόμα. Αλλά αν ήδη στέγνωσε, μπορείτε να ψεκάσετε από πάνω με λακ μαλλιών, και στη συνέχεια να σκουπίσετε με ζεστό νερό και σαπούνι.

2. Τι γίνεται αν το βερνίκι έπεσε πάνω στο χαλί; Ρίξτε λίγο αφαιρετικό λεκέδων για χαλιά, και στη συνέχεια τρίψτε το λεκέ με ένα υγρό πανί.

Πεντακάθαρος φούρνος μικροκυμάτων

Με αυτό το κόλπο θα ξοδέψετε μόλις 5 λεπτά για το καθάρισμα του φούρνο μικροκυμάτων. Κόψτε στη μέση ένα λεμόνι, βάλτε το σε ένα φλιτζάνι και προσθέστε κανέλα. Τοποθετήστε το κύπελλο στο φούρνο μικροκυμάτων και θέστε σε λειτουργία για 5-10 λεπτά σε ελάχιστη ισχύ. Το λεμόνι θα βοηθήσει να καθαριστεί και να απολυμανθεί εσωτερικά ο φούρνος, και η κανέλα θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις δυσάρεστες οσμές. Μόλις τελειώσει η λειτουργία, απλά περάστε το εσωτερικό με ένα νωπό σφουγγάρι.

Για μια αστραφτερή κουζίνα

Για να μη περνάτε πολλές ώρες στην καθαριότητα της κουζίνας σας, χρησιμοποιήστε ένα απλό κόλπο. Ανακατέψτε μαγειρική σόδα και φυτικά λάδι σε μία παχύρρευστη πάστα. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στο σημεία που έχει λιπαρούς λεκέδες και αφήστε το να δράσει για 5-10 λεπτά. Στη συνέχεια, απλά ξεπλύνετε με ένα πανί με νερό και σαπούνι.

Ξεχάστε τη σκόνη

Υπάρχει ένας τρόπος για να αποφύγετε να ξεσκονίζετε κάθε ώρα. Ρίξτε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο σε μια χαρτοπετσέτα και σκουπίστε το σκονισμένο ράφι. Στη συνέχεια, σκουπίστε ξανά με μια χαρτοπετσέτα χωρίς λάδι. Παραμένει ένα λεπτό στρώμα, το οποίο ενεργεί ως γυαλιστικό: απωθεί τη σκόνη και δημιουργεί λάμψη.

Credit: Adme

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο μην ξεχνάτε να το κάνετε μια Κοινοποίηση , είναι σημαντικό για εμάς !!!

Πηγή
loading…


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
Πόσα; Δείτε πόσο κοστίζει το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου και θα μείνετε! (photos)
LIFESTYLE ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΡ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ
Γυναίκες Δώστε Βάση: Πως Συνδέεται η ΜΥΡΩΔΙΑ της Ευαίσθητης Περιοχής με την ΥΓΕΙΑ σας …
Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
17 συμβουλές από την Coco Chanel για να είστε πάντα κομψή και υπέροχη
EXPERIMENTS EXTREME FIGHTS FUNNY LIFE HACKS PRANKS
Έμεινες από μπαταρία? Δες πως μπορείς να το βάλεις μπροστά μόνο με ένα σκοινί !
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!
Είχαν Άγιο – Θα απορήσετε και εσείς που σε αυτό τροχαίο ατύχημα δεν σκοτώθηκε κανείς! (video)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ
Μέθοδος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Πως να ξεκουραστείτε με μόνο τέσσερις ώρες ύπνο!
Αποτρέψτε Την Απώλεια Όρασης & Τις Ασθένειες Των Ματιών Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα!
Οι 10 Σουπερ Αντιφλεγμονώδεις Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Κάθε Μέρα.
ILLUSTRATION ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΙΝΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΟΡΟΣ
Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!
Εννιά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς για ένα τέλειο όμορφο σπίτι
7 Θαύματα Του Κόσμου Για Τα Οποία Δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ!
ANIMALS STORIES ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣΤΕΙΑ ΓΡΙΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΩΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Τα 4 Είδη Προσωπικότητας: Σε Ποιό Ανήκεις;
«Ο Άντρας Μου Με Βρίζει Και Με Μειώνει»: Πώς Πρέπει Να Αντιμετωπίσεις Τη Λεκτική Κακοποίηση Από Τον Σύζυγο;
ΤΕΣΤ Κηλίδων Μελάνης: Ανακαλύψτε Την Προσωπικότητά Σας Μέσα Από 3 Εικόνες
Share This

Κοινοποίησε το!

Μοιράσου το και δείξε στους φίλους σου τι διάβασες !