Dolls News

Ενημερωση & Ψυχαγωγια

Τα 10 πιο άγρια βασανιστήρια που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία! Τα 10 πιο άγρια βασανιστήρια που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία!
Facebook Twitter Google+ Like 0 Τα βασανιστήρια αποτελούν μια άγρια πραγματικότητα, ιδιαίτερα τα παλιά χρόνια.  Αυτό που σε ανησυχεί, όμως, δεν είναι τόσο η... Τα 10 πιο άγρια βασανιστήρια που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία!
Τα βασανιστήρια αποτελούν μια άγρια πραγματικότητα, ιδιαίτερα τα παλιά χρόνια.  Αυτό που σε ανησυχεί, όμως, δεν είναι τόσο η ύπαρξη τους αλλά το γεγονός ότι αυτοί που τα εκτελούσαν το απολάμβαναν. Για την ακρίβεια είχαν δημιουργήσει συσκευές που ήταν ειδικά σχεδιασμένες για να προκαλούν επώδυνο πόνο στους άλλους.

Αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη το πόσο εφευρετικοί ήταν αυτοί οι άνθρωποι στις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν με απώτερο σκοπό να προκαλέσουν πόνο και φρίκη στα θύματα τους. Δες παρακάτω τις 10 πιο άγριες τεχνικές βασανισμού που έχουν δημιουργηθεί από τον άνθρωπο.

Οι πιο άγριες τεχνικές βασανισμού που έχουν καταγραφεί
1. Ο χάλκινος ταύρος

1

Ο χάλκινος ταύρος σχεδιάστηκε στην αρχαία Ελλάδα και ξεκίνησε από τον τύραννο Φάλαρις, ο οποίος ζήτησε την κατασκευή ενός χάλκινου ταύρου για την εκτέλεση των εγκληματιών. Ο ταύρος είχε μια πόρτα που μπορούσε να ανοιγοκλείσει, και από την οποία έμπαινε μέσα το θύμα. Αφού έκλεινε η πόρτα, άναβε μια φωτιά από κάτω και έκαιγε μέχρι το μέταλλο να αλλάξει χρώμα. Το θύμα στην ουσία ψηνόταν μέχρι θανάτου ενώ οι υπόλοιποι τον άκουγαν να ουρλιάζει από πόνο. Ο ταύρος ήταν σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει τις κραυγές να ακούγονται ακόμη πιο δυνατά και να μοιάζουν με εκείνες του ταύρου.

2. Σταύρωση

2
Αυτό το βασανιστήριο εφαρμόζεται ακόμη και σήμερα σε κάποιες χώρες, και είναι αρκετά γνωστό λόγω της Σταύρωσης του Χριστού. Αυτή η τεχνική είναι μια αργή και επώδυνη εκτέλεση όπου το θύμα δένεται ή καρφώνεται επάνω σε έναν ξύλινο σταυρό και αφήνεται εκεί να κρέμεται μέχρι να πεθάνει. Αυτό βέβαια μπορεί να διαρκέσει και μέρες.

3. Σούβλισμα

3

Από το όνομα του και μόνο καταλαβαίνεις για το τι είδους βασανιστήριο ήταν αυτό. Αυτή η τεχνική βασανισμού ήταν η αγαπημένη του Δράκουλα. Το θύμα αναγκαζόταν να καθίσει επάνω σε ένα αιχμηρό και χοντρό στύλο. Έπειτα σηκώνανε τον στύλο και το θύμα γλιστρούσε επάνω του λόγω του βάρους του. Περνούσαν 3 μέρες μέχρι να πεθάνει το θύμα και λέγεται ότι ο κόμης Δράκουλας έκανε αυτό το βασανιστήριο σε 20000 άτομα ενώ παράλληλα απολάμβανε το γεύμα του.

4. Η καρέκλα του Ιούδα

4

Αυτό το βασανιστήριο είναι παρόμοιο με το σούβλισμα. Εδώ το θύμα αναγκαζόταν να καθίσει επάνω σε μια καρέκλα που είχε το σχήμα της πυραμίδας. Έπειτα, με σκοινιά τον πίεζαν να καθίσει επάνω της ανοίγοντας την τρύπα του θύματος, και σουβλίζοντας τον σιγά-σιγά. Για να εξευτελιστεί ακόμη περισσότερο το θύμα, το ανάγκαζαν να είναι γυμνό και η καρέκλα δεν πλενόταν ποτέ. Επομένως, αν δεν πέθαινε από το βασανιστήριο, θα πέθαινε από τη μόλυνση.

5. Σιδηρά κόρη (Iron Maiden)

5

Αυτό το βασανιστήριο αποτελείται από μια καμπίνα φτιαγμένη από σίδερο, η οποία στο εσωτερικό της ήταν καλυμμένη με καρφιά που έμπαιναν μέσα στο θύμα. Μόλις το θύμα βρισκόταν εκεί μέσα δε μπορούσε να κουνηθεί εξαιτίας των καρφιών που τον έσκιζαν σε όποια κατεύθυνση και αν γυρνούσε.

6. Γκιλοτίνα

6

Μια γνωστή μέθοδος βασανισμού είναι η γκιλοτίνα, η οποία ήταν φτιαγμένη από μια αιχμηρή λεπίδα που συνδεόταν σε ένα σκοινί. Το κεφάλι του θύματος έμπαινε στη μέση καθώς έπεφτε η λεπίδα, και έκοβε το κεφάλι του θύματος από το σώμα. Επειδή ο θάνατος ήταν ακαριαίος, αυτή η μέθοδος βασανισμού θεωρείται από τις πιο ανθρώπινες.

7. Αρουραίοι

7

Μια από τις πιο σαδιστικές μεθόδους βασανισμού είναι να τοποθετήσεις επάνω στο θύμα ένα κελί μέσα στο οποίο τοποθετούσαν αρουραίους από τη μια πλευρά του. Από την άλλη πλευρά του κελιού τοποθετούνταν κάτι που εξέπεμπε θερμότητα. Το φυσικό ένστικτο του αρουραίου τον οδηγούσε στην απομάκρυνση του από τη θερμότητα. Για να δραπετεύσει άρχισε να σκάβει μέσα στο σώμα του θύματος επιφέροντας του τον θάνατο.

8. Breast Ripper

8

Οι γυναίκες αποτελούσαν και αυτές θύματα βασανιστηρίων και το παραπάνω όργανο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτές. Το όργανο αυτό ήταν σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλεί μεγάλη απώλεια αίματος. Οι δαγκάνες του, οι οποίες ήταν συνήθως κόκκινες από τη φωτιά, τοποθετούνταν στα εκτεθειμένα στήθη των γυναικών ενώ τα καρφιά εισχωρούσαν κάτω από το δέρμα τους. Έπειτα το τραβούσαν και αφαιρούσαν μεγάλα κομμάτια σάρκας με αυτό.

9. Breaking Wheel

9

Αυτή η μέθοδος σκότωνε αργά το θύμα. Έδεναν το θύμα επάνω σε μια ρόδα και μετά γυρνούσαν τη ρόδα ενώ ο δήμιος έσπαγε τα άκρα του θύματος με ένα σιδερένιο σφυρί. Με τα κόκαλα σπασμένα, άφηναν το θύμα επάνω στη ρόδα να πεθάνει ή το έβαζαν επάνω σε ένα στύλο ώστε τα πουλιά να φάνε την σάρκα τους ενώ ήταν ακόμη ζωντανοί. Αυτή η μέθοδος βασανισμού ήταν αργή και μπορούσε να πάρει μέρες μέχρι να πεθάνει το θύμα από αφυδάτωση. Μερικές φορές ο δήμιος τους έδινε τη χαριστική βολή χτυπώντας το στήθος και το στομάχι των θυμάτων για να τελειώσει το μαρτύριο τους.

10. Το βασανιστήριο με το πριόνι

10

Σε αυτό το βασανιστήριο το θύμα είναι κρεμασμένο ανάποδα ώστε το αίμα να πέφτει στο κεφάλι και να κρατάει το θύμα ζωντανό και με τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του μαρτυρίου. Ο δήμιος τότε χρησιμοποιούσε πριόνι και έκοβε το σώμα του θύματος μέχρι να τον κόψει στη μέση. Τα περισσότερα θύματα τα έκοβαν μέχρι την κοιλιά για να παρατείνουν το μαρτύριο τους.

Πηγή
loading…


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
Πόσα; Δείτε πόσο κοστίζει το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου και θα μείνετε! (photos)
LIFESTYLE ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΡ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ
Γυναίκες Δώστε Βάση: Πως Συνδέεται η ΜΥΡΩΔΙΑ της Ευαίσθητης Περιοχής με την ΥΓΕΙΑ σας …
Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
17 συμβουλές από την Coco Chanel για να είστε πάντα κομψή και υπέροχη
EXPERIMENTS EXTREME FIGHTS FUNNY LIFE HACKS PRANKS
Έμεινες από μπαταρία? Δες πως μπορείς να το βάλεις μπροστά μόνο με ένα σκοινί !
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!
Είχαν Άγιο – Θα απορήσετε και εσείς που σε αυτό τροχαίο ατύχημα δεν σκοτώθηκε κανείς! (video)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ
Μέθοδος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Πως να ξεκουραστείτε με μόνο τέσσερις ώρες ύπνο!
Αποτρέψτε Την Απώλεια Όρασης & Τις Ασθένειες Των Ματιών Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα!
Οι 10 Σουπερ Αντιφλεγμονώδεις Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Κάθε Μέρα.
ILLUSTRATION ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΙΝΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΟΡΟΣ
Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!
Εννιά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς για ένα τέλειο όμορφο σπίτι
7 Θαύματα Του Κόσμου Για Τα Οποία Δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ!
ANIMALS STORIES ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣΤΕΙΑ ΓΡΙΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΩΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Τα 4 Είδη Προσωπικότητας: Σε Ποιό Ανήκεις;
«Ο Άντρας Μου Με Βρίζει Και Με Μειώνει»: Πώς Πρέπει Να Αντιμετωπίσεις Τη Λεκτική Κακοποίηση Από Τον Σύζυγο;
ΤΕΣΤ Κηλίδων Μελάνης: Ανακαλύψτε Την Προσωπικότητά Σας Μέσα Από 3 Εικόνες
Share This

Κοινοποίησε το!

Μοιράσου το και δείξε στους φίλους σου τι διάβασες !