Dolls News

Ενημερωση & Ψυχαγωγια

Την περίοδο που η Μπριάννα ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί συνέβη κάτι τραγικό. Ο σύζυγός της, ο Ώστιν, έπαθε μια αιμορραγία στον εγκέφαλο. Βέβαια, η αιτία πίσω από αυτό το γεγονός είναι τελείως αναπάντεχος. Την περίοδο που η Μπριάννα ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί συνέβη κάτι τραγικό. Ο σύζυγός της, ο Ώστιν, έπαθε μια αιμορραγία στον εγκέφαλο. Βέβαια, η αιτία πίσω από αυτό το γεγονός είναι τελείως αναπάντεχος.
Facebook Twitter Google+ Like 0 Την περίοδο που η Μπριάννα ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί συνέβη κάτι τραγικό. Ο σύζυγός της, ο Ώστιν,... Την περίοδο που η Μπριάννα ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί συνέβη κάτι τραγικό. Ο σύζυγός της, ο Ώστιν, έπαθε μια αιμορραγία στον εγκέφαλο. Βέβαια, η αιτία πίσω από αυτό το γεγονός είναι τελείως αναπάντεχος.
Την περίοδο που η Μπριάννα ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί συνέβη κάτι τραγικό. Ο σύζυγός της, ο Ώστιν, έπαθε μια αιμορραγία στον εγκέφαλο. Βέβαια, η αιτία πίσω από αυτό το γεγονός είναι τελείως αναπάντεχος.

Ο Ώστιν άρχισε να πίνει ενεργειακά ποτά, όταν ξεκίνησε να κάνει περισσότερες υπερωρίες στην δουλειά του. Σύντομα, αυτό το έγινε συνήθεια. Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι τα ενεργειακά ποτά ήταν που προκάλεσαν την εγκεφαλική αιμορραγία.
«Μετά από 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο, γεμάτες αγωνίας για το αν θα κατάφερνε να επιβιώσει ή όχι, μπορέσαμε να γυρίσουμε στο σπίτι. Τώρα, ήρθε η ώρα μου να γεννήσω», έγραψε η Μπριάννα στο Facebook.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω τραβήχτηκαν από την Σάρα Εκρές, μια φωτογράφο από το Σακραμέντο, η οποία περιγράφει τις φωτογραφίες ως «πολύ αληθινές και συγκινητικές.»

Pixabay

«Το όνομά μου είναι Μπριάννα και αυτή είναι η ιστορία μου. Αγάπη δεν είναι τα μικρά πράγματα. Δεν είναι τα τηλεφωνήματα, τα ραντεβού ή ακόμα και οι αναμνήσεις. Αγάπη είναι να ξέρεις ότι θα μπορούσες να θυσιάσεις πράγματα που δεν ήξερες καν ότι μπορούσες να θυσιάσεις. Η αγάπη είναι ανιδιοτελής.

Έχετε νιώσει ποτέ ότι η ζωή σας καταστρέφεται; Έχετε νιώσει ότι η συναισθηματική αναστάτωση που βιώνετε είναι τόσο μεγάλη που όλα σας φαίνονται θολά και ασαφή; Ότι δεν μπορείτε να κουνηθείτε ή να πάρετε ανάσα; Εγώ ναι. Βίωσα κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω..και όλα αυτά ενώ ήμουν 9 μηνών έγκυος», έγραψε η Μπριάννα.
Pixabay

«Υποτίθεται ότι η εγκυμοσύνη πρέπει να είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή μιας γυναίκας, αφού δημιουργεί μια καινούργια ζωή και ετοιμάζεται να αγαπήσει ανιδιοτελώς ένα πλασματάκι που δεν έχει συναντήσει ακόμα.

Ο Ώστιν και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για το μικρό μας αγοράκι. Μπορέσαμε να τον φέρουμε σπίτι και να γίνουμε οικογένεια.»

Endres Photography

«Εκείνο το βράδυ που πήγα να ξαπλώσω δεν μπορούσα σε μια καμία περίπτωση να φανταστώ ότι σε λίγες ώρες η ζωή μου θα κινδύνευε να καταστραφεί.

Ακόμα θυμάμαι την φωνή της πεθεράς μου, που με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο άντρας μου είχε ένα ατύχημα.

Το μόνο που ήξερα ήταν ότι ο άντρας μου ήταν στο νοσοκομείο. Το χειρότερο; Δεν ήξερα γιατί.»

PSU

«Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, έμαθα ότι ο άντρας μου, ο πατέρας του παιδιού μου, ο άνθρωπος που αγαπώ τόσο βαθιά είχε εγκεφαλική αιμορραγία. Γιατί; Μετά από πολλές εξετάσεις, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εγκεφαλική αιμορραγία προκλήθηκε από την υπερβολική κατανάλωση ενεργειακών ποτών.

Η επέμβαση βρισκόταν εν εξελίξει και μετά από 5 ώρες απίστευτης αγωνίας μπορέσαμε να τον δούμε. Παρόλο που όλοι είχαν επικεντρωθεί στο σχεδόν αγνώριστο πρόσωπό του, εγώ το μόνο που μπορούσα να δω ήταν οι γονείς του – την μητέρα του που το φως χάθηκε από το πρόσωπό της, όταν είδε τον γιο της ξαπλωμένο και αναίσθητο και τον πατέρα του, που δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, ενώ κρατιόταν από την γυναίκα του.»

Pixabay

«Δεν ήξεραν αν ο γιος τους θα ξυπνούσε ή όχι. Το να βλέπω την καινούργια μου οικογένεια συντετριμμένη ήταν ένα από τα χειρότερα συναισθήματα που έχω βιώσει.»

Pixabay

«Την επόμενη μέρα έγινε η δεύτερη επέμβαση. Μετά από αυτό ακολούθησαν εγκεφαλικά, κρίσεις, οιδήματα και πράγματα που δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.»

Endres Photography

«Την στιγμή που άρχισα να προσεύχομαι για να γίνει καλά ο άντρας μου ήξερα ότι δεν θα την άφηνα ποτέ. Όσο δύσκολη και αν επρόκειτο να γίνει η ζωή μας, θα έμενα για πάντα στο πλευρό του.

Μετά από 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο, γεμάτες αγωνίας για το αν θα κατάφερνε να επιβιώσει ή όχι, μπορέσαμε να γυρίσουμε στο σπίτι.»

Pixabay

«Ήρθε επιτέλους η ώρα να γεννήσω τον γιο μου.»

Endres Photography

«Δεν θα πω ψέματα. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Είχα στο μυαλό μου ότι ο Ώστιν θα ήταν δίπλα μου σε αυτή την σπουδαία στιγμή, να μου κρατάει το χέρι και να καλωσορίσει τον γιο μας στον κόσμο. Κάτι πήγαινε καλά.»

Endres Photography

«Ωστόσο, την στιγμή που γεννούσα συνέβη ένα θαύμα. Ο Ώστιν ξύπνησε. Πέρασε περίπου 1 βδομάδα χωρίς να τον δω. Τον σκεφτόμουν κάθε μέρα και έκλαιγα κάθε φορά που έβλεπα πόσο πολύ του έμοιαζε ο γιος μας.

Όταν το μωρό ήταν μιας εβδομάδας, το άφησα με τα πεθερικά μου.

Ήθελα να δω τον Ώστιν, να του πω ότι το μωρό μας είναι εδώ και πόσο πολύ τον χρειάζομαι.»

Endres Photography

«Οι εβδομάδες περνούσαν και τον πηγαίναμε για επεμβάσεις σε όλη την χώρα. Τον έβλεπα με κάθε ευκαιρία που είχα.

Όταν ο γιος μου έγινε 2 μηνών, απέκτησε επιτέλους μπαμπά. Ήταν μια μέρα που δεν ήξερα αν θα έβλεπα ποτέ μου. Εκείνη την μέρα κέρδισα λίγο από την χαμένη μου ευτυχία.

Λίγο καιρό μετά από αυτό μπόρεσε επιτέλους να γυρίσει σπίτι. Η ζωή μας δεν είναι φυσιολογική. Πηγαινοέρχονται συνέχεια γιατροί και οι επισκέψεις στο νοσοκομείο είναι τακτικές.

Αλλά είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να παλεύουμε.»

Endres Photography

«Κάθε πρωί, ξυπνάω για να φροντίσω την υπέροχο γιο μου και τον άντρα μου. Του ετοιμάζω τα γεύματά του, τον βοηθάω με την προσωπική του υγιεινή, τον βοηθάω να περπατήσει και σε κάθε πτυχή της ζωής του.»

Endres Photography

«Και ανάμεσα σε αυτές τις υποχρεώσεις φροντίζω των 8 μηνών γιο μας. Είναι δύσκολο, είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.»

Endres Photography

«Δεν είναι ο ίδιος άντρας που ερωτεύτηκα, αλλά κάθε μέρα τον αγαπώ με ένα διαφορετικό τρόπο. Παλεύουμε όλοι να τον βοηθήσουμε να αναρρώσει. Να γίνει η ζωή του καλύτερη. Είμαι σίγουρη ότι μια μέρα θα τα καταφέρουμε.

Μέχρι τότε δεν θα τον εγκαταλείψω ποτέ. Γιατί η αγάπη είναι ανιδιοτελής και η αγάπη μου για αυτόν είναι απεριόριστη.»
loading…


No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
Πόσα; Δείτε πόσο κοστίζει το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου και θα μείνετε! (photos)
LIFESTYLE ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΟΡ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τhessaloniki Pride με πολύ χρώμα και μεγάλη συμμετοχή
Λίβανος: Έβγαλαν στους δρόμους νεαρές αστυνομικίνες με κοντά σορτς για τους τουρίστες
Ραγίζουν Καρδιές! Αυτά ¨Ήταν τα Τελευταία Συγκινητικά Λόγια του Δικηγόρου Χρήστου Γραμματίδη Πριν Χάσει τη Μάχη με την Καταραμένη Αρρώστεια.
ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙ
Γυναίκες Δώστε Βάση: Πως Συνδέεται η ΜΥΡΩΔΙΑ της Ευαίσθητης Περιοχής με την ΥΓΕΙΑ σας …
Sos tips: Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ραγάδες!
17 συμβουλές από την Coco Chanel για να είστε πάντα κομψή και υπέροχη
EXPERIMENTS EXTREME FIGHTS FUNNY LIFE HACKS PRANKS
Έμεινες από μπαταρία? Δες πως μπορείς να το βάλεις μπροστά μόνο με ένα σκοινί !
Έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κόψει την ανάσα!
Είχαν Άγιο – Θα απορήσετε και εσείς που σε αυτό τροχαίο ατύχημα δεν σκοτώθηκε κανείς! (video)
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ
Μέθοδος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Πως να ξεκουραστείτε με μόνο τέσσερις ώρες ύπνο!
Αποτρέψτε Την Απώλεια Όρασης & Τις Ασθένειες Των Ματιών Με Αυτό Το Φυσικό Ρόφημα!
Οι 10 Σουπερ Αντιφλεγμονώδεις Τροφές που Μπορείτε να Τρώτε Κάθε Μέρα.
ILLUSTRATION ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΙΝΕΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΟΡΟΣ
Είχε ένα Πολύ Μικρό Χώρο, Κάτω από τη Σκάλα της. Δείτε τι Πήγε και Έφτιαξε!
Εννιά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς για ένα τέλειο όμορφο σπίτι
7 Θαύματα Του Κόσμου Για Τα Οποία Δεν Έχετε Ακούσει Ποτέ!
ANIMALS STORIES ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΣΤΕΙΑ ΓΡΙΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΩΔΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΕΣΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Τα 4 Είδη Προσωπικότητας: Σε Ποιό Ανήκεις;
«Ο Άντρας Μου Με Βρίζει Και Με Μειώνει»: Πώς Πρέπει Να Αντιμετωπίσεις Τη Λεκτική Κακοποίηση Από Τον Σύζυγο;
ΤΕΣΤ Κηλίδων Μελάνης: Ανακαλύψτε Την Προσωπικότητά Σας Μέσα Από 3 Εικόνες
Share This

Κοινοποίησε το!

Μοιράσου το και δείξε στους φίλους σου τι διάβασες !